Osvědčené hračky pro ročního chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6131
19.9.14 13:40

Osvědčené hračky pro ročního chlapečka

Ahoj holky, vím, že tady je hodně diskusí typu „Co k prvním narozeninám“, projela jsem je, ale většinou jsou už staršího data, odkazy nefunkční, tak by mě zajímalo, které hračky se pro roční dítka chytily u vás. Pipi má tříletého bráchu, takže základ už máme, ale potřebuju něco, co by bylo jen jeho, takhle mu brácha spoustu hraček bere s tím, že jsou jeho. S čím si vaše děti vyhrály? Teď ho začínají bavit auta, hrací věci, nebaví ho stavění věci (spíš bourá bráchovi, což dopadá dost blbě), sám ještě nechodí, musí se držet za ruku. Máte tip třeba na nějaké bezva blikací, hrací auto?
Budu vděčná za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
290
19.9.14 13:43

Malá miluje od Fisher Price pejskův zpívající stoleček. Hraje si s ním už půl roku každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
19.9.14 13:43

@1pipa Myslím, že to bude kus od kusu. Mého děsně bavilo už v roce jezdit si s vláčkodráhou a pak jakákoliv auta.
 @1pipa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
19.9.14 13:45

@elnido Máme taky, ale zas takové terno to není. Občas si pustí píničku nebo když prochází okolo zmáčnke nějaký čudl, ale že by si s tím „vyhrál“ to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.9.14 13:49

U nás mělo v roce úspěch takové odrážecí autíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.9.14 13:53

U nás mají úspěch knížky z této edice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
19.9.14 13:54

@1pipa v roce u nás ještě žádná hračka valnej úspěch neměla a že toho má mraky :mrgreen: nejvíc si stejně hrál s krabičkou od vlhčených ubrousků ;) ale dostal odrážecí auto, které se dá využít i jako vodící chodítko(klasický neuznávám) a od FP kouzelný vagonek s překvapením… to jsou hračky, který se o chvilku později chytli a frčí u nás do teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.9.14 13:54

Knížky a cokoliv od FP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
19.9.14 13:57

@elnido taky jsem se na něj dívala, ale malý spíš potřebuje s něčím řádit, třískat, jezdit :-) - typický kluk, navíc první je šílený drak a tady to vypadá na kopírku :zed:

@Svistice jasně, každý je jiny, spoléhám na to, že se tu objeví více tipů a já vyberu podle toho svého mrněte. Asi taky pořídím nějaké auto, ale chtěla bych nějaké kvalitní, které by třeba i hrálo, nebo něco dělalo, vláčky ho zatím neberou, nebo možná teda berou, ale starší nedá, brání vlastním tělem :cert:

Ještě mě napadly nějaké hrající vkládačky, nebo hrající knížky :think:

@lovesmile odrážedlo právě máme po starším, to dostane taky, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
19.9.14 14:00

@Lucík 25 aha, o těch vagonkách od FP jsem už slyšela, nemohla bys mi napsat přesný název, našla bych si na netu?

@Teruna000 s knížkama a kostkama, na kterých jsou obrázky máme problém. Malý je nejraději ohlodává a když mu vysvětluju, že se to nedělá, tak ho tím akorát navztekám, takže s těmito dárky budu muset (i když nerada) ještě chvíli počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
19.9.14 14:01

Jo a co skákací koník Rody, máte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
19.9.14 14:05

@1pipa koníka máme my a malá bude mít 2 roky a vůbec na něm není a ani nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
19.9.14 14:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
19.9.14 14:11

Koníka taky máme a začal na něm hopsat taky později, až když dosáhl na zem, ale není to žádná hitovka :D ještě ho hodně baví schovávačky( tunel a stan) a bazének s kuličkama( tam ještě na Vánoce přibyde skluzavka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
19.9.14 14:17

Malej mel rok na dovolene, tak jsme mu tam koupili nakladak a na nem byl kyblik, lopatka a babovky. Kyblik se vyuzil na plazi a auto mel v apartmanu. Bylo spis vzhuru kolecky a s nima furt toci. Jeste doma dostal aktivity kostku od Joueco. Uspech mela taky lokomotiva na baterky, ktera jezdi a vydava zvuky. Ma taky malej vlacek od Lori a furt rozebira lokomotivu. Asi jsme krkavci rodice, protoze moc hracek nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí