Stavebnice Dromader

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7250
17.9.14 12:40

Stavebnice Dromader

Ahojky, narazila jsem na stavebnici Dromader. Je to polský výrobek a má být plně kompatibilní s legem. Má spoustu malých balení a dalo by se to hodně kombinovat. Holky si hrají s legen neustále. Loni jsem koupila na vánoce dvě velké farmy a holky si přidávají další a další sestavy a vyhrají sei celý den. Nemáte někdo zkušenost s touto stavebnicí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
skubanecek
17.9.14 13:19
@nataluska píše:
Ahojky, narazila jsem na stavebnici Dromader. Je to polský výrobek a má být plně kompatibilní s legem. Má spoustu malých balení a dalo by se to hodně kombinovat. Holky si hrají s legen neustále. Loni jsem koupila na vánoce dvě velké farmy a holky si přidávají další a další sestavy a vyhrají sei celý den. Nemáte někdo zkušenost s touto stavebnicí?

Bohužel zkušenosti nemám, ale díky moc za tip. Do dneška jsem o ní nikdy neslyšela, ale asi to risknu pod stromeček místo Lega :mrgreen:, přece jen je to o nějaký ten kus levnější. Každopádně, kdyby měl někdo přímou zkušenost, sem s ní, abychom si byly jisté, že to sedí a je to kvalitní hračka.

• Citovat
  • Upravit
7250
17.9.14 13:27

Loni jsem koupila značku Sluban, takže si myslím, že to bude dost podobné. Holky to mají od vánoc postavené a staví si v pokoji na zemi celé město i s farmou, takže to asi risknu a něco pokoupím, ať můžou rozšiřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skubanecek
17.9.14 14:53

Tak o tom jsem taky neslyšela :nevim:, ale vypadá to taky velmi dobře. Je to tak kvalitní jako lego? Nebo alespoň z části tak kvalitní? A je to taky kompatibilní s legem?

• Citovat
  • Upravit
7250
17.9.14 15:26

Kompatibilní s legem to je, ale ty farmy jsou dost velké. holky to stavěly krok za krokem podle postupu a sedělo to, ale některé kostičky na sobě nedrží úplně nejlépe, ale za ty peníze je to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí