Společenská hra Hexeto a Barevný kód

595
12.9.14 13:09

Spolecenska hra Hexeto a Barevny kod

Zdravim vsechny rodice i prarodice. Pomalu zacinam nakupovat darky k vanocum a zajimalo by me, zda nemate nekdo zkusenost s hrou Hexeto a Barevny kod. Jsou to zajimave hry na logiku ovsem ne nejlevnejsi a tak se stale nemuzu rozhodnout pro kterou. Piste prosim pro i proti, cokoliv vas nadchlo ci naopak. Predem dekuji :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
12.9.14 13:30

Barevný kód je klasická hra od Mindok, pro jednoho, nevím, mám jejich hry moc ráda, ale stačí mít doma 2 - 3, pak už mi to přijde vše na jedno brdo. Udělala jsem všechny úkoly a tím pádem bych neměla touhu vytahovat hru znvou (měli teď v létě kamarádi, nemáme tuto konkrétně doma). Hexeto se mi líbí mnohem víc, mám ji taky v plánu, může to hrát i víc lidí, je tam víc možností, mohou se zapojit i menší děti, pokud jim přizpůsobíš pravidla, takže kdybych měla volit mezi těmito, Hexeto rozhodně vyhrává. Jen mě štve, že je tak drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.9.14 13:54

Barevny kod miluje triletacka. To druhe neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
12.9.14 14:06

Máme doma hexeto a přijde mi to jako dobrá hra. Je ale pravda, že to není jedna z těch, co taháme často. Jako nová bavila, ale kluky už teď tolik netáhne…To je ale asi spíš chyba v nich. Já bych ho hrála klidně častěji - mně se líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
12.9.14 16:06

Diky vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie