Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se dají inzeráty nějak aktualizovat, popřípadě, jak na to. Díky Petra
Zdravím,
ano, po pěti dnech je možné vystavený inzerát v Bazaru aktualizovat. V horním zeleném pruhu u inzerátu jen klikni na „znovu publikovat inzerát“.
Monika
Ahoj,
zajímalo by mne, zda by se nedala přidat funkce, která by zjednodušila aktualizaci inzerátů v bazárku. Každý inzerát rozkliknout je poměrně složité a protivné. Na jiném bazárku, který znám, je přímo ve výpisu inzerátů ikonka a každý inzerát se dá přes ni aktualizovat celkem rychle a bez zbytečného proklikávání tam a zase zpátky.
Také by mě zajímalo, kdy bude možné aktualizovat inzeráty hromadně. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
chápu, že tato funkce je třeba. Během 14 dní bude už možné hromadně aktualizovat. ![]()
Mějte se hezky,
Monika
Zdravím,
nově můžete znovu publikovat všechny inzeráty najednou!
Po 5 dnech od poslední aktualizace se Vám v detailu inzerátu objeví dvě možnosti
Po znovu publikování se inzerát(y) objeví na hlavní stránce a prodlouží se jejich platnost.
Kdyby nefungovala funkce správně, prosíme o zpětnou vazbu. Opravíme. ![]()
Hezký víkend,
Monika
A co bylo špatného na předchozím systému kde se dal aktualizovat každý inzerát kdykoliv bylo potřeba?
Popravdě to byl nejlepší systém na inzerci co znám, návrat zpět akorát přidává práci, vzhledem k tomu že stačí inzerát pozměnit, znova uložit a také se aktualizuje a vystaví jako nový.
@jakanas jen v posledni dobe slo kazdy inzerat aktualizovat denne a prijde mi to blbe.
Prima funkce, díky! Jen se chci zeptat… inzeráty jsem měla seřazené podle velikostí, aby ten, kdo prohlíží můj bazárek měl vše přehledně za sebou a po aktualizaci se mi inzeráty zpřeházely. Nešlo by ještě zanechat původní pořadí inzerátů, jak šly za sebou? (vím, jsem trošku puntičkář) Díky
Dobrý den,
ono to pořadí se dělá podle času vložení a posléze poslední aktualizaci. Takže by to mělo odpovídat.
Trochu se obávám, že z naší strany to přehodit nejde.
Omlouvám se za komplikace,
Monika