Zmínění v diskuzi

35438
5.7.13 10:14

Zmínění v diskuzi

Někdy se mi v upozorněních objeví, že XY mě zmínil v nějaké diskuzi. Rozkliknu a tam nic :nevim:. Jak je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
5.7.13 10:28

Důvod nevím, ale stává se mi to taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.7.13 10:28

@Tiger-lily upozornění se zobrazí i když někdo cituje prispevek ve kterém jsi označena ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.7.13 10:37
@ivana-domca píše:
@Tiger-lily upozornění se zobrazí i když někdo cituje prispevek ve kterém jsi označena ;-)

To vím. Ale myslím tím, že tam třeba vůbec není žádný příspěvek od toho uživatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
5.7.13 10:41

Pokud je to poslední příspěvek v diskuzi, tak to pak po sobě může smazat, ne? Takže prostě něco napíše, pak si to rozmyslí a smaže to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
5.7.13 10:42

Tak co? Funguje to? Jsem tě dala zmínit a pak ten příspěvek smazala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.7.13 10:44
@Tiger-lily píše:
To vím. Ale myslím tím, že tam třeba vůbec není žádný příspěvek od toho uživatele.

tak pak jedině jak píše @tamata :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.7.13 10:53

Buď příspěvek smaže, nebo nastaví dodatečně anonymitu ;) já už tady vím o tolika lidech něco :lol:

• Citovat
  • Upravit
35438
5.7.13 10:55

@tamata :palec: jj, tím to asi bude. Příspěvek se zmíněním tam není :D
@Jasněnkaa jo, ale to by tam byl jako příspěvek od anonyma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
5.7.13 11:18
@Tiger-lily píše:
Někdy se mi v upozorněních objeví, že XY mě zmínil v nějaké diskuzi. Rozkliknu a tam nic :nevim:. Jak je to možné?

může se stát, že tě někdo zmíní a pak příspěvek smaže - zmínka zůstane, text je v čoudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
7.7.13 22:29

Zdravím,
může to být dodatečným nastavením anonymity, smazání příspěvků z důvodu porušování pravidel (výjimečně na žádost uživatele). Upozornění také přijde, pokud jste zmíněné v citaci.

Pokud by ale citace nefungovaly, ozvěte se a vyřešíme to. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
8.7.13 12:33

Nevíte některá, proč se mi vložené příspěvky ukládají až na poslední stránky? Jsem tady nová a chtěla jsem vstoupit do diskuze " pokoušení o první miminko" a příspěvky se mi ukázaly až na poslední 571 stránce. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
8.7.13 12:35

@admin Mě nefungují citace i fotografií :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
8.7.13 12:36

@admin Mě nefungují citace u fotografií :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
8.7.13 12:37
@Matylda2010 píše:
Nevíte některá, proč se mi vložené příspěvky ukládají až na poslední stránky? Jsem tady nová a chtěla jsem vstoupit do diskuze " pokoušení o první miminko" a příspěvky se mi ukázaly až na poslední 571 stránce. Díky za info

no a kde jinde by se měly ukázat? diskuze pokračuje, nové příspěvky přiskakují na konec diskuze, ne na začátek… takový je tady systém. Diskuze je založena a plyne třeba i několik let. Bylo by nelogické, aby se příspěvky s dnešním datem řadily pod zakládací příspěvek starý například 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová