Aktuální plat v MŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Aktuální plat v MŠ
Ahoj všem,
chtěla bych vás, které pracujete v MŠ nebo máte někoho blízkého, kdo pracuje na pozici učitelky v MŠ, zda - li byste sem napsaly svůj aktuální plat a případně i jestli dostáváte odměny (klidně anonymně, je mi jasné, že je to citlivé téma).
Jde mi o srovnání většího vzorku učitelek než mám ve svém okolí. Moc děkuji všem, které se zapojí do do diskuze a začnu.
Brno, soukromá MŠ, 40 hodin týdně, 30 000 měsíčně + průměrně 3000 odměna měsíčně.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Praha, poloviční úvazek 16000 hrubého, odměny cca měsíčně 1000, ale jen díky tomu, že hodně zastupuji. Vánoční odměny cca 5-10 000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ostrava, celý úvazek, 34 000,– hrubého (2 500,– osobní ohodnocení). Odměny na Vánoce byly v posledních 3 letech v rozmezí 20 - 50 000,–
- Citovat
- Upravit
@Anet.li píše:
@ehanye Já pracuji ve školce.co by jste chtěla vědět?
Vzdyt je dotaz jasny z uvodu, ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Vím jaký je dotaz. Myslela jsem jestli paní nechce vědět i něco jiného s odstupem času. ![]()
Příspěvek upraven 04.09.22 v 17:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardubický kraj - 9/3 31930 Kč hrubého, osobní ohodnocení až 1500 Kč měsíčně, odměny před vánoci 25000 Kč - 55000 Kč, odměny před letními prázdninami 5000 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anet.li píše:
Platy jsou tabulkové - zařazení do platové třidy učitelek v mš je od 8 - 10, poté je to podle roku praxe + každá ředitelka má možnost dát osobní ohodnocení a poté jsou odměny před vánoci, pokud zbývají peníze i po novém roce musí je rozdělit mezi zaměstnance, u nás dává i před prázdninami. Platova tabulka se da vyhledat na internetu.
zakladatelka dela v soukrome ms, tabulky se ji netykaji. V 10. tride jsou reditelky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy samozřejmě jsem příspěvek upravila. ![]()
Příspěvek upraven 04.09.22 v 17:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anet.li píše:
@matkabagristy samozřejmě jsem příspěvek upravila.Ve státní a soukromé sféře jsou rozdíly. V soukromé školce bývají platy nižší
to nemusi byt pravda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit