Akupunktura před transferem embrya

865
18.12.13 11:14

Akupunktura před transferem embrya

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte některá zkušenost s akupunkturou před transferem a po transferu. Doporučili nám to v CAR, že by mi to mohlo pomoci se uvolnit a lépe embryo přichytit. Máme za sebou 3 IVF a k zavedení 2 embrya, tak bych chtěla vyzkoušet opravdu všechno co by pomohlo k miminku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1698
30.1.14 14:21

Ahoj já přesně takhle chodím na akupunkturu. Četla jsem nějakou studii, že to zvedá úspěšnost až o 40 %. U mě to zatím nezabralo. Ale minule jsem neměla moc kvalitní embrijko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 15:26

Ivet74

Ahoj všem, také chodím na akupunkturu a zatím nic. IVF jsme měli s PGD, takže KET bylo s geneticky zdravým embryem a přesto se nezadařilo. :think: Podotýkám, že v létě mi bude 40, proto se dělala ta genetika embrya (PGD).

• Citovat
  • Upravit
865
30.1.14 20:43

Mě bohužel taky nepomohla k zahnízdění embrya a to jsme měli kvalitní vyšetřené PGD. Zázračná bohužel neni. Teď jsem se dala na přírodní medicínu, cvičím mojžíšovou, piju bylinkové čaje, chodíme k léčiteli, fyzioterapeutce. O miminko se snažíme skoro pět let, z toho jsem 2× potratila a z těch všech hormonů jsem už úplně hotová. V centru mě připravují na to, že zřejmě nikdy nepočnu a naše jediná možnost bude zřejmě náhradní matka. Já se ale nechci jen tak vzdát toho že bych kdy donosila dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 21:41

Mně intenzivní akupunktura nejprve pomohla ke zlepšení nemocnosti, která nám bránila „snažit se“ o dítě. Pak dopomohla spolu s čínskými bylinkami k otěhotnění, které poprvé skončilo potratem (ale to se pak zjistila velmi nízká hladina jódu) a za další dva roky, kdy se schylovalo k IUI (a pak by bylo nejspíš IVF) se zadařilo úspěšné těhotenství. Teď bychom chtěli druhé, ale bohužel na akupunkturu čas nemám, ale zkouším homeopatii, tak snad se ještě zadaří. O zlepšení úspěšnosti IVF jsem slyšela a tvrdil to i ten můj doktor, co jsem k němu na akupunkturu chodila a mám k němu velkou důvěru… Držím pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit
30.1.14 22:48

@Petula83 Hele,a nezkouseli te poslat k pani doktorce Malickove na imunologii? Ja jsem tady o ni cetla a prijde mi, ze umi skoro zazraky. Zkus si procist tuhletu diskuzy. https://www.emimino.cz/…ankovani/17/
Ja sama zkusenost nemam, cetla jsem to pro zajimavost a dost me to teda zaujalo a prekvapilo.Nez se smirit s nahradni matkou zkusila bych se jeste dostat k ni. Treba pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
31.1.14 11:22

@petra123450 Na imunologii chodím, ale díky přečtu si tu diskuzi. Náhradní matka je až úplně poslední varianta mít geneticky vlastní dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.4.14 12:27

Ahojte holky… podelim se o svou cestu :-)
mam za sebou 1× ET a 2× KET bez vysledku. Asi mi nedorusta sliznice a tak trochu jsme adepti na nahradni matku. Asi pisu proto, ze jsem vlastne od 3 lekaru slysela 3 diagnozy :-( Nez ale zajdeme na krajni hranici, chci zkusit neco bez hormonu apod. Jsem objednana na akupunkturu k dr. Jelsikovi v Praze, dostala jsem na nej vyborne reference. Zabývá se i psychosomatikou, coz mi prijde super. V CARu jsou sice fajn, ale obcas mam pocit, ze je to vsechno jen vejkej byznys :-(
Dnes jdu take poprve k fyzioterapeutce na Mojzisovou, tak jsem zvedava, jak tohle vsechno bude fungovat :-D vlasne se docela tesim, protoze hormonu už mam dost!
Jinak jsem zaradila do jidelnicku Goji, Macu a pak specialne namixovany bylinny caj… no uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
16.4.14 21:46

Ahoj všem :kytka:
@83eve taky jsem se rozhodla zkusit akupunkturu, první léčba mě čeká za týden…ty už jsi na ní byla? a jak se cítíš po cvičení Mojžíšový? taky jsem to absolvovala, už teda před dvěma rokama, cítila jsem se fajn, ale k miminku nepomohla :( loni už jsme byli na IVF, ale ze dou KET jsem 2× potratila… teď nás čeká další kolo, tak bych to chtěla taky ještě vylepšit tou akupunkturou…
jo a goji taky baštím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
5.8.14 18:48

@bobinaklic
Tak ja nevim co presne zabralo, kazdopadne jsem ve 14.tydnu. Takze za me alternativni a pozitivni pristup palec nahoru. Preji vsem mnoho uspechu a ja i kdyz uz 7.tydnu zvracim a je mi desne jsem nesmirne vdecna a odpocitavam kazdy tyden.

Po mojzisove me bolela leva kycel a zada, asi 14 dni, pak se to srovnalo. Akupunkturu jsem pojala jako ocistu ducha :dance: byla jsem nakonec jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
6.8.14 11:01

@83eve jé, tak to je krásná zpráva! :potlesk: :kytka: a ať už pomohlo cokoliv, hlavně že pomohlo :palec: já jsem jela celkem 3×, paní byla dokonce čerstvě po absolvování nějakýho semináře přímo pro přípravu k IVF a měla jsem z toho dobrý pocit… no jsem v 10. týdnu, sice se po minulých zkušenostech pořád bojím, ale je to určitě na lepší cestě, včera na kontrole ok, miminko krásný :lol:, tak snad bude všechno v pořádku… :andel:
přeju hodně štěstí a užívej si těhotenství! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.8.14 10:57

No tak to jsou super zpravy. Taky gratuluji a držím pesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...