Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, narazila jsem na Tvuj prispevek. Jak jsi na tom ted? Krvacelo to potom dlouho? Taky trpim na hemeroidy. Ted zrovna jeden vylezl ven (mam tesne pred porodem, jsem 37tt)
a pravdepodobne v nem mam nejake lozisko srazene krve nebo jak to napsat. Takove dva cerne flicky. Jeden flicek sam prasknul a vymackla jsem kus srazeniny a pak to dost dlouho krvacelo a druhy flicek zustava. Vim ze se to prave resi tim rezem a vymacknutim, ale ted pred porodem s tim fakt nemam odvahu nekam chodit ![]()
@Adryl No asi by si raději k doktorovi jít měla, při porodu a tom tlaku se to může mnohonásobně zhoršit. a za ty šílené bolesti to opravdu nestojí.
@Simča30 No jo, ale kdyz budu mit reznou ranu na zadku, ktera se mi treba do porodu nestihne zahojit, tak se mi to pri porodu muze uplne natrhnout, ne? Au!
V patek jdu na kontrolu do porodnice, zeptam se na to.
Nemáte nějaké info? Já včera byla na tomto zákroku, kdy mi museli bulku riznout a vyčistit a zajímalo by mě, za jak dlouho se zahoji a přestane bolet.. mám necelé dva týdny do termínu a mám hrůzu kvůli porodu ![]()
@18verca proč se nezeptas tam, kde ti to dělali, případně v porodnici?
@Amassakoul ptala jsem se.. doktor mi řekl “no za jeden den se vam to neuzdravi “ takže asi tak🙂
Myslím, že existují nějaké masti, a snad se o tom píše někde i v místních diskuzích.
Ahoj, dnes jsem byla v nemocnici kvůli akutní trombóze. Trpím na hemeroidy a udělala se mi tam taková tvrdá bulka - krevní sraženina, tak mi to řízli, krev odstranili a prý by se to mělo samo zacelit. Chtěla jsem se zeptat, zdali tu někdo nemáte zkušenosti s rekonvalescencí po tomto zákroku? Za jak dlouho se řez stáhnul a mohli jste jít normálně na velkou? Měli jste pak nějaké potíže nebo už vše bylo ok? A případně jestli se vám to vrátilo, doktor mě totiž upozornil, že je to pravděpodobný. Díky za jakýkoliv příspěvek!