Bolest kloubů v prstech

Anonymní
6.12.20 16:13

Bolest kloubů v prstech

Co může způsobovat silnou bolest kloubů v prstech na rukách? Asi před půl rokem mě začal bolet jeden prst, postupně se přidávali další prsty, klouby otekly tak, že nedám žádný prstýnek, hodně bolí hlavně v noci v klidu a i při zátěži.
U doktora jsem byla, na revmatologie vše v normě. Dal mi léky od bolestí a tím to haslo. Vím, že má starosti s covidem, ale zrovna já jdu k doktorovi až si nedokážu pomoct sama. A všímám si, že je to horší a horší, což tak nechci nechat. Dekuju za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.12.20 16:29

Někdy trvá, než se nemoc prokáže, ne vždy jsou všechny krevní markery pozitivní. Může se jednat o revmatoidní artritidu, lupus, nebo postinfekční potíže (artritida, borelioza) a dalši a další onemocnění. Musíš navštívit revmatologa znovu, ja osobně bych zkusila asi i jiného. Nenech se odradit. Neříkám, že máš lupus, ale já s ním mám zkusenost a na diagnozu se přijde mnohdy až za několik let. Bojuj za svoje zdraví a nenech se odbýt leky na bolest, které ti asi ani nepomáhají. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
2892
6.12.20 17:45

Určitě bych zkusila odběr krve na revmaroidni markery,.Take jsem měla a mám tyto potíže. Krevni testy mi vyšly zvýšené, ale na samotné revmatologii revmaroidni artritidu neprokazali, ale ani nevyvrátili. Dělali mi rtg, uz ale není to stále prukazne. Zatím doporučili rehabilitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí