Alba Adriatica Itálie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4328
30.5.12 10:42

Alba Adriatica Italie

Ahojky všem,v létě se chystáme s dětma do Alby Adriatica máte někdo osobní zkušenosti,rady a hlavně tip na ubytování ceny v obchodech nebo ještě lepší nějáké ubytování s možností min.polopenze,ale zase za rozumnou cenu. Jsme celkem 2+3děti. Na netu je toho sice dost,ale není nad osobní hodnocení :-)
Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4239
30.5.12 10:47

Zkušenost nemám, ale jsem zvědavá na postřehy-tak se přidávám…za 2 týdny tam odjíždí moje dcera :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
30.5.12 10:50

@Ditta77 :palec: aspoň nejsem jediný zvědavec jen doufám,že se tu někdo najde kdo nám poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.5.12 11:14

taky chceme holky bát do italie a zvolili jsme palmovku.Myslím si,že tam je to pro děti super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
30.5.12 11:38

@marguaret Byla jsem tam vloni se synem, ale bydleli jsme v apartmánu a vařili si sami. Potraviny jsme nakupovali v místním marketu. Ceny jak co. Drahé maso a ovoce. Taky zmrzlina mi přišla drahá, ale na té jsme rozhodně nešetřili. Každý týden je na náměstí velký trh, hlavně oblečení apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
30.5.12 11:44

Pláž pěkná, písčitá. Co mi trochu vadilo, byl kravál až do 4 do rána, ale to jsou prostě Italové. Žijou až po desáté :lol: Tak si to tam hezky užijte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
30.5.12 12:07

@Paoloska děkuji za reakci :-) No nakonec taky dopadnem tak,že budu vařit,ale nevím co :nevim: pro tolik.První dovolané kde budu vařit :-) Ono ty hotel by nás vyšli s jídlem na začínající částce 60tis. a to se mi zdá strašně moc to už je lepší někm all inclus letecky. Tak možná nakoupit v čechách nějákej ten základ a tam už jen pečivo a tak :roll: ach jo mě už z toho hrabe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
30.5.12 12:43

Holky a prosím-kdo jste tam byl, říkala mi kamarádka, že všechno pohoda-oni obrážejí Itálii každý rok, ale spíš na jih-Kalábrie ale co je prý nejvíc obtěžuje a vadí-že když leží na pláži a sluní se, oni teda spíš cestujou a poznávají, tak že jsou pláže prošpikovaný všelijakýma „prodejcema“ který jsou prý nezdravě vlezlý a prodávají hlavně šunty a nenechají se odbýt-takže prý vůbec nereagovat, neprohlížet apodobně jinak se jich nezbavíte…
Ale nevim, jestli se toto vyskytuje všude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
30.5.12 13:36

@marguaret Vařila jsem hodně rýži a těstoviny, to jsem kupovala tam. Dej do chladící tašky s sebou máslo (Italský je hnusný), domácí nebo kupovaný konzervy s masem. Maso mi tam smrdělo a bylo drahý, ale občas jsme koupili nějakou chlazenou rybu. Problém je s kořením, to si vezmi radši z domova. Restaurace jsou tam šíleně drahý, my si koupili akorát pizzu. Taky třeba hořčici tam tu „naši“ nenajdeš. Párky docela dobrý a cena ušla. Chleba jsem si taky vezla a dala si ho do mrazáku. Ty jejich veky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
30.5.12 13:39
@Ditta77 píše:
Holky a prosím-kdo jste tam byl, říkala mi kamarádka, že všechno pohoda-oni obrážejí Itálii každý rok, ale spíš na jih-Kalábrie ale co je prý nejvíc obtěžuje a vadí-že když leží na pláži a sluní se, oni teda spíš cestujou a poznávají, tak že jsou pláže prošpikovaný všelijakýma „prodejcema“ který jsou prý nezdravě vlezlý a prodávají hlavně šunty a nenechají se odbýt-takže prý vůbec nereagovat, neprohlížet apodobně jinak se jich nezbavíte…
Ale nevim, jestli se toto vyskytuje všude :think:

Jo, jo, pěkně otravujou. Nejlepší je dělat, že spíš, to jedině daj pokoj. A nebýt sama, to jsou jak štěnice. Ale s některýma byla i sranda…Záleží na náladě, ale je fakt, že pláže jsou nima zamořený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
30.5.12 14:18
@Paoloska píše:
@marguaret Vařila jsem hodně rýži a těstoviny, to jsem kupovala tam. Dej do chladící tašky s sebou máslo (Italský je hnusný), domácí nebo kupovaný konzervy s masem. Maso mi tam smrdělo a bylo drahý, ale občas jsme koupili nějakou chlazenou rybu. Problém je s kořením, to si vezmi radši z domova. Restaurace jsou tam šíleně drahý, my si koupili akorát pizzu. Taky třeba hořčici tam tu „naši“ nenajdeš. Párky docela dobrý a cena ušla. Chleba jsem si taky vezla a dala si ho do mrazáku. Ty jejich veky… :roll:

souhlas, zkus popřemýšlet, co bys vařila, kdybys jela třeba na čundr (na chatu, prostě tam, kde nemáš čas nebo chuť vyvařovat)
my vezli těstoviny, k nim hotovou omáčku v plechovce, párky v plechovce, pár instatních polévek, hotovky od hamé - párky s fazolí, lečo
chleba obvykle jenom takový ty sladký housky (jako má třeba mekáč), určitě ber s sebou (bagety koupíš na místě)
já obvykle beru i to, co třeba potřebuješ trošku a kupovat celý balení se nevyplatí - trochu soli, pepře, oleje, kávy, krabičku čaje, cukr …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
30.5.12 14:26

Taky jsem hodně dělala tousty. Vezla jsem si toustovač s sebou. Toustový chleba tam mají všude, salám i sýr jsem si vezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
concetta
30.5.12 14:35

Ja bych tedy jidlo rozhodne nevozila. Mozna jen pivo :lol: . A takove veci jako sul, cukr, caj … abyste se tam nemuseli zarizovat uplne od nuly. Vzdyt jidlo tam stoji v podstate stejne jako v CR a je mnohem lepsi. To je jako byste si s sebou vezli slanou vodu do more. Jen to chce nakupovat v nejakem supermarketu a na v mensich obchudcich pro turisty, tam je to opravdu o dost drazsi.

• Citovat
  • Upravit
9994
30.5.12 14:40

@concetta A byla jsi v tomto městě? Znáš místní supermarket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
30.5.12 14:45

jasně, záleží na tom, jestli tam blízko nějaký supermarket je a nakolik v něm chce zakladatelka trávit čas …
já teda když jedu na dovču, tak se nechci těmahle věcma zatěžovat a zdržovat (jet někam do supermarketu 10 km s dětma je pro mě akce na celé dopoledne a to si raděj s dětma zajdu na hřiště nebo k vodě), ale je to na každém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí