Albert brigáda student
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Albert brigáda student
Holky dělal někdo brigádu…dostávají třeba i stravenky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pracovala jsem v Albertu v pekárně a stravenky jsem neměla. Ale směny jsem si mohla dát v den, kdy jsem to potřebovala, protože jsem u toho normálně studovala. Jinak docela makačka, ale ty peníze byly v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me tenkrát nabízeli na hpp 12tis a tisicovku ve stravenkách…na brigádu nerusim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera už má papír že 85, na hodinu a teď musíme vše obehat…Dr apod…jen mě to zajímalo…vím že při hpp platí i půl cesty stravenky no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stravenky k brigádě nejsou. A ty peníze byly docela žalostné, vzhledem k přesčasům při každé směně, které nikdo nikdy nebral v potaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala sem brigádu před 2 lety. Stravenky nedostaneš a za ty peníze jsem rychle vypadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není u Vás Kaufland, nebo Penny?85 Kč/ hod je dneska už za brigádu hrozně málo v Kauflandu je od června 135Kč/hod a v Penny bylo před rokem 100Kč/hod, takže teď už možná taky víc. Stravenky de dostávají pouze na HPP, brigádníci nemají. Syn chodí na brigády při škole od 16 let a takhle málo měl snad před 3 lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zdencaaa stravenky a proplaceni cesty pouze u HPP, brigadnici dostanou jen ten zaklad, nemaji narok ani na ty slevove poukazky. Hlavne at si dcera radne pise odpracovane hodiny a az bude po mesici podepisovat dochazku, at si to zkontroluje (na to pozor, podepisovat se to pomalu nedavalo ani stalym zamestnancum, natoz brigosum) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit