Albert brigáda student

504
6.6.18 16:24

Albert brigáda student

Holky dělal někdo brigádu…dostávají třeba i stravenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
477
6.6.18 16:40

Pracovala jsem v Albertu v pekárně a stravenky jsem neměla. Ale směny jsem si mohla dát v den, kdy jsem to potřebovala, protože jsem u toho normálně studovala. Jinak docela makačka, ale ty peníze byly v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
6.6.18 17:00

Me tenkrát nabízeli na hpp 12tis a tisicovku ve stravenkách…na brigádu nerusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.6.18 17:09

Dcera už má papír že 85, na hodinu a teď musíme vše obehat…Dr apod…jen mě to zajímalo…vím že při hpp platí i půl cesty stravenky no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
6.6.18 17:14

Stravenky k brigádě nejsou. A ty peníze byly docela žalostné, vzhledem k přesčasům při každé směně, které nikdo nikdy nebral v potaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
6.6.18 17:16

Dělala sem brigádu před 2 lety. Stravenky nedostaneš a za ty peníze jsem rychle vypadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
6.6.18 17:19

A není u Vás Kaufland, nebo Penny?85 Kč/ hod je dneska už za brigádu hrozně málo v Kauflandu je od června 135Kč/hod a v Penny bylo před rokem 100Kč/hod, takže teď už možná taky víc. Stravenky de dostávají pouze na HPP, brigádníci nemají. Syn chodí na brigády při škole od 16 let a takhle málo měl snad před 3 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.6.18 17:28

@zdencaaa stravenky a proplaceni cesty pouze u HPP, brigadnici dostanou jen ten zaklad, nemaji narok ani na ty slevove poukazky. Hlavne at si dcera radne pise odpracovane hodiny a az bude po mesici podepisovat dochazku, at si to zkontroluje (na to pozor, podepisovat se to pomalu nedavalo ani stalym zamestnancum, natoz brigosum) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat