Práce na HPP Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce na HPP Ostrava
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda náhodou někdo z Vás neví o někom/něčem, kdo shání někoho na drobné kancelářské práce. Vyřizování faktur, objednávky, vyřizování telefonu, apod.
Je mi 20 let. Momentálně dělám dálkovou školu v oboru verejnospravni činnost. Mám za sebou tři roky studia oboru obchodní akademie, kterou jsem ale musela přerušit kvůli operacím. Tudíž ovladam i základ z účetnictví. Následně jsem nastoupila na nynější obor.
Mám zkušenosti s práci mezi lidmi, práce na počítači ovladam. Anglicky jazyk ovladam, ale spíše se “bojím” domluvit, ale v nouzi mi nic jiného nezbývá.
Nebojím se naučit novým věcem. Jsem rychle učenlivý člověk. Za jakoukoliv nabídku Vám mockrát děkuji.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Dagiii podívej se na FB - je tam přímo skupina - Nabídky práce - ostrava.. jinak je otázkou, jak jsi na tom časově, práce je teď až až, stačí si vybrat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se
Jsem flexibilní
nemám problém se třeba nějak zařídit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dagiii mrkni do té skupiny.. u nás třeba berem na zkrácené úvazky, ale je to fakt 6 h denně, 5× týdně.. takže otázkou je, co přesně a jak moc časově to dáváš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se
Já momentálně pracuji na HPP. Dělám ranní směny 8 hodinové, ale bohužel dělám ve fabrice a někdy se to protahne až do večera. Takže nejsem časově omezena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit