Práce na HPP Ostrava

386
5.6.18 07:27

Práce na HPP Ostrava

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda náhodou někdo z Vás neví o někom/něčem, kdo shání někoho na drobné kancelářské práce. Vyřizování faktur, objednávky, vyřizování telefonu, apod.

Je mi 20 let. Momentálně dělám dálkovou školu v oboru verejnospravni činnost. Mám za sebou tři roky studia oboru obchodní akademie, kterou jsem ale musela přerušit kvůli operacím. Tudíž ovladam i základ z účetnictví. Následně jsem nastoupila na nynější obor.

Mám zkušenosti s práci mezi lidmi, práce na počítači ovladam. Anglicky jazyk ovladam, ale spíše se “bojím” domluvit, ale v nouzi mi nic jiného nezbývá. :lol: Nebojím se naučit novým věcem. Jsem rychle učenlivý člověk. Za jakoukoliv nabídku Vám mockrát děkuji. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.6.18 08:49

@Dagiii podívej se na FB - je tam přímo skupina - Nabídky práce - ostrava.. jinak je otázkou, jak jsi na tom časově, práce je teď až až, stačí si vybrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.6.18 09:03

@martina.se
Jsem flexibilní :) nemám problém se třeba nějak zařídit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.6.18 09:13

@Dagiii mrkni do té skupiny.. u nás třeba berem na zkrácené úvazky, ale je to fakt 6 h denně, 5× týdně.. takže otázkou je, co přesně a jak moc časově to dáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.6.18 09:38

@martina.se
Já momentálně pracuji na HPP. Dělám ranní směny 8 hodinové, ale bohužel dělám ve fabrice a někdy se to protahne až do večera. Takže nejsem časově omezena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat