Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Čekáme chlapečka a máme s manželem tentokrát docela rozdílný vkus 🙉 jeden chce Alberta/ Bertíka a druhý Jindru…? Které se,,více hodi” do dnešní doby?
Otázka: Líbí se vám více Albert nebo Jindra?
Příspěvek upraven 05.12.23 v 06:13
A příjmení?
Osobně bych vybrala Albert, Jindřich se mi nelíbí vůbec
@MínaOl píše: Čekáme chlapečka a máme s manželem tentokrát docela rozdílný vkus 🙉 jedem chce Alberta/ Bertíka a druhý Jindru…které jméno je větší úlet? Které se,,více hodi” do dnešní doby?
Za mě teda ani jedno, ale když už, tak Albert je lepší.
Mě se líbí obě, obě jsme měli v užším výběru jmen. Za mě převažuje Jindra. Moc jich mezi dnešními dětmi není a přitom se jedná o krásné tradiční jméno ![]()
Můj bratranec má Alberta, kamarádka Jindřicha. Neobvyklá jsou podle mně obě, líbí se mi taky obě. Pro dítě asi spíš Albert (má hezčí zdrobnělinu - Bertík), ale pro dospělého muže mi zase přijde hezčí Jindřich, tak si vyber ![]()
Nelíbí se mi ani jedno, ale kdybych si musela vybrat, tak Albert, i když mi to připomíná ten obchod.
Myslím, že v dnešním světě Emmiček, Samuelů, Jessic, Melanií, Nicolasů a podobných paskvilů se pochvaly normálních kalendářních jmen nedočkáš
![]()
Btw, divila by ses, kolik kritiky schytali známí, kteří pojmenovali dítě David ![]()
Radši se moc neptej, pak ty komentáře uslyšíš, až budeš na prcka volat. Nikdy se nezavděčíš všem, hlavně, ať se to líbí vám ![]()
@Tichošlápek píše:
@unuděná já zase dostala čočku za Eduardasi nevyberes
Přesně. Když se zeptáš, každý bude mít nějaký pitomý komentář. My raději jména dopředu s nikým nekonzultovali. Když se mimčo narodí, už většinou nikdo nekritizuje. Nebo aspoň ne před rodiči ![]()
@MínaOl píše: Čekáme chlapečka a máme s manželem tentokrát docela rozdílný vkus 🙉 jedem chce Alberta/ Bertíka a druhý Jindru…které jméno je větší úlet? Které se,,více hodi” do dnešní doby?
Nechapu to hlasovani. Ptas se, ktere je vice ulet a ktere se vice hodi do dnesni doby.
Ktera ta otazka plati? A ma se ni odpovidat v ankete? Vzdyt jsou protichudne.
Z těchto dvou variant se mi líbí Jindřich. V anketě bohužel nemůžu hlasovat, protože si ty dvě otázky protiřečí ![]()