Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mne by se libil Tobias, Elias, Mathias. Ma tvrde prijmeni, tak k tomu mekci jmeno.
Eliáš Hervert
.
Líbí se mi i Nikolas Hervert a Teodor Hervert.
Dala bych něco měkkého.. třeba ten Elias, Eliot. Matias všech druhů, William, Felix, Alex,…Nikolaj, Nicolas… libi se mi Ian, ale to mi do našich končin přijde velmi nepraktické, nikdo to nevyslovi správně.
Marek. Vubec mi nevadi tolik R pohromade. A z tech, co tu zaznela, se mi libi a hodi k prijmeni Elias, Eliot a Nicolas.
Oprava preklepu…
Příspěvek upraven 29.11.23 v 19:30
Nic co začíná na P. A mate 2 R, takže to bych v křestní určitě vynechala. Richard Hervert je špatná kombinace
Ještě se mi líbí Rio ale podle manžela nic moc tak asi teda zkusím vymyslet něco bez toho R ![]()
@Sadman píše:
Norbert
Norbi se mi libi moc, ale dohromady s Hervertem je to jazykolam. Pokud chteji poradny jazykolam, tak Herbert Hervert. Dala bych neco bez R a trosku delsiho. Libi se mi ten Nikolas.
No mně přijde že pro holku je to o dost jednoduší je tolik hezkých jmen
ale pro chlapečka pořád váhám kalendář jsem projela tak 10× a nic a na netu hledám pořád ![]()
Ještě mě napadl Matheo, Benjamin, Edward, Boris ale tam je zase R
manžel teď taky hledá tak uvidím s čím přijde ![]()
@Neilika Přesně první co mě napadlo 😁, netradiční jméno a super kombinace Otto Hervert zní prostě dobře, navíc i v cizině nebude podle mě problém. Hlavně nic s písmenem r, pak to drnčí, chce to jednoduché čisté jméno
Ahoj holky, už si moc nevíme rady, čekáme mimi ale chceme netradiční, klidně i cizí jméno. Líbí se nám Will, Eliot, Elias, Richard, Victor klidně i Kryštof ale nějak si nemůžeme vybrat
tak prosím poraďte které z těchto a nebo klidně nějaké jiné, ale prosím ne úplně tradiční takže zastánkyně Honzíků a Kubíků fakt ne. Díky moc 
Příspěvek upraven 29.11.23 v 15:27