Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@lelulanda píše:
Z těchto dvou variant se mi líbí Jindřich. V anketě bohužel nemůžu hlasovat, protože si ty dvě otázky protiřečí
Taky nechapes o cem vsichni hlasuji? ![]()
Tak nějak si vždycky představím, jak asi říkají ženy v posteli takovému Albertovi. ![]()
@boball píše:
Tak nějak si vždycky představím, jak asi říkají ženy v posteli takovému Albertovi.
Přece „ty majestátní kanče!“
![]()
Hlasuju pro Jindřicha. Protože se mi to jméno celkem líbí jako jméno pro pořádnýho chlapa, a pak taky proto, že Albert mi připadá jako fakt pomsta.
Ale takovej Eduard, to by bylo jméno ![]()
@unuděná píše:
Přece „ty majestátní kanče!“![]()
A jo, to vlastně můžu použít na každého a vždycky to bude jak když ho husím sádlem maže. ![]()
@boball píše:
A jo, to vlastně můžu použít na každého a vždycky to bude jak když ho husím sádlem maže.
Přeeesně. A nemusíš se bát, že v zápalu vášně vypálíš jiné jméno ![]()
To raději Albert. Jindřich se mi nelíbí. Mám ho v kategorii staré sedlácké na statek.
Tam řadím třeba Honza, Vojta atd.
@boball píše:
Tak nějak si vždycky představím, jak asi říkají ženy v posteli takovému Albertovi.
Berte, ne?
@unuděná píše:Špatný nemusí být však ani Berte, Berte, no tak bere, a žena si nemůže stěžovat, že to bylo bez dovolení
Přeeesně. A nemusíš se bát, že v zápalu vášně vypálíš jiné jméno
@Dani65 píše:
Berte, ne?
Berte, ty čerte. Nevím, jestli by mi to šlo z pusy ![]()
@unuděná píše:
Btw, divila by ses, kolik kritiky schytali známí, kteří pojmenovali dítě David
Radši se moc neptej, pak ty komentáře uslyšíš, až budeš na prcka volat. Nikdy se nezavděčíš všem, hlavně, ať se to líbí vám
A co je špatného na Davidovi?
@Anna766 píše:
A co je špatného na Davidovi?
No právě. Vůbec nic. Jen to teď už moc nefrčí ![]()
@unuděná píše:
No právě. Vůbec nic. Jen to teď už moc nefrčí
David nefrci jo? Neni nahodou v prvni dvacitce nejcastejsich jmen novorozencu?