Albert zvířátka

4367
21.2.14 07:15

Albert zvířátka

Ahoj,
tak jsem se docela těšila na další sběratelskou akci v Albertu. Minule to bylo docela fajn-šmoulové, gogouni /bo co to bylo/, zvukové kartičky se zvířaty…

Ale co je toto, jsem nepochopila. Mají opět akci, že za nákup v hodnotě 200kč dostane zákazník balíček se zvířátkem. Tak jsem ho dostala a nevěděla jsem, jestli se mám vztekat nebo hledat lupu.
Možná jsem to až tak úplně nepochopila, ale když jsem vybalila 2cm gumového cosi, tak mi po dlouhé době spadla brada a došla mi řeč.

Takovou věc bych dávala za útratu 50kč a i to by bylo možná drahý :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10937
21.2.14 07:22

Ono je to myšleno ke spolecenske hre ktera je tam k zakoupení. Me se to libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.2.14 07:44

Jj, take jsem byla nemile prekvapena, ale kdyz jsem zjistila, ze je to ke spolecenske hre, dava to smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.2.14 08:10

No taky jsem na to koukala, kdyz to chlap dotahl domu… Hezky byly ty karticky do alba, ale tohle se mi nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
21.2.14 08:26

@EvaG Tak to jo, kouknu na hru.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
21.2.14 08:27

Taky se mi nelibi. Jelikoz mame druhe dite malinke a zacina lozit tak to ani vetsi nedavam a nebudu je radeji asi ani brat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
21.2.14 08:30

Taky jsem se vcera chechtala, kdyz jsem to otevrela, dostala jsem je k jogurtum, co meli v akci. Mam dvouletou dceru, ktera tyhle figurky zviratek miluje, ale tyhle ji teda jeste par let nedam, kdyz uz by je nespolkla, okamzite by je nekam nenavratne zabordelila a ja nejak nejsem zvykla patrat po jejich hrackach s lupou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.2.14 08:39

@MišelkaX a nechces mi je sbirat. Rada ti za to neco poslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.2.14 08:41

Ono je to brano pro vetsi i ta hra je tak od sesti. Neco jako monopoly ale zoo a jednodušší. Kdybych mohla poprosit tak jestli nemate zajem beru. Můžeme se domluvit co za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.2.14 09:34

Si ty zvířátka za tu pajdu koupím všechny v obchodě :-D a hru budiž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.2.14 09:57

Tak já zas musím říct, že to je něco co má smysl, prvně jsme se taky smály, ale když jsme koupili i hru a zjistili, že to k ní patří, tak musím říct, že to je pěkné.
A je to k nákupu, stejně tam chodíme nakupovat. A ze všech kartiček, gougounů a kuliček, je to první věc, co dotáhli do konce. :jazyk:
A konečně je to zaměřené i pro větší.
Takže kdo nemá zájem, budu ráda, když byste byli ochotni mi to poslat, nějak se domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.2.14 10:45

Takže pak to člověka ještě nutí koupit dítěti společenskou hru? :think: A kdo odolá, když bude dítě dostatečně dlouho škemrat, že… :lol: Navíc mít figurky a nemít hru, je blbost. :? Má ji někdo už vyzkoušenou? Máme doma her hodně, ale některé hrát, to je pro mě utrpení. :mrgreen:
(Gogony jsem nepochopila vůbec. :think: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.2.14 10:48

@Nelisa je to na způsob klasické desky, kde hážeš kostkou, plníš úkoly a sníráš zvířátka. Pak je tam ještě druhá hra a ta je zase něco jako poznávání zvířátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.2.14 11:38
@EvaG píše:
@Nelisa je to na způsob klasické desky, kde hážeš kostkou, plníš úkoly a sníráš zvířátka. Pak je tam ještě druhá hra a ta je zase něco jako poznávání zvířátek.

Aha, musím to omrknout bez dětí v obchodě. Takových těch jednoduchých her, kde je řada políček za sebou, občas na některém kolo dvě stojíš a kdo dojde dřív do cíle, vyhrává, těch máme dost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25341
21.2.14 12:23

Je to „zadarmo“, tak co by si chtěla. Nikdo tě nenutí si to brát ani tam chodit nakupovat… nechápu nějak toho blijícího smajlíka…
Já je teda ještě neviděla, ale jestli se k tomu musí koupit hra, tak je to logický… na něco ty lidi musí nachytat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný