Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
tak jsem se docela těšila na další sběratelskou akci v Albertu. Minule to bylo docela fajn-šmoulové, gogouni /bo co to bylo/, zvukové kartičky se zvířaty…
Ale co je toto, jsem nepochopila. Mají opět akci, že za nákup v hodnotě 200kč dostane zákazník balíček se zvířátkem. Tak jsem ho dostala a nevěděla jsem, jestli se mám vztekat nebo hledat lupu.
Možná jsem to až tak úplně nepochopila, ale když jsem vybalila 2cm gumového cosi, tak mi po dlouhé době spadla brada a došla mi řeč.
Takovou věc bych dávala za útratu 50kč a i to by bylo možná drahý ![]()
Ono je to myšleno ke spolecenske hre ktera je tam k zakoupení. Me se to libi.
Jj, take jsem byla nemile prekvapena, ale kdyz jsem zjistila, ze je to ke spolecenske hre, dava to smysl.
No taky jsem na to koukala, kdyz to chlap dotahl domu… Hezky byly ty karticky do alba, ale tohle se mi nelibi…
Taky se mi nelibi. Jelikoz mame druhe dite malinke a zacina lozit tak to ani vetsi nedavam a nebudu je radeji asi ani brat
Taky jsem se vcera chechtala, kdyz jsem to otevrela, dostala jsem je k jogurtum, co meli v akci. Mam dvouletou dceru, ktera tyhle figurky zviratek miluje, ale tyhle ji teda jeste par let nedam, kdyz uz by je nespolkla, okamzite by je nekam nenavratne zabordelila a ja nejak nejsem zvykla patrat po jejich hrackach s lupou.
Ono je to brano pro vetsi i ta hra je tak od sesti. Neco jako monopoly ale zoo a jednodušší. Kdybych mohla poprosit tak jestli nemate zajem beru. Můžeme se domluvit co za to.
Si ty zvířátka za tu pajdu koupím všechny v obchodě
a hru budiž..
Tak já zas musím říct, že to je něco co má smysl, prvně jsme se taky smály, ale když jsme koupili i hru a zjistili, že to k ní patří, tak musím říct, že to je pěkné.
A je to k nákupu, stejně tam chodíme nakupovat. A ze všech kartiček, gougounů a kuliček, je to první věc, co dotáhli do konce. ![]()
A konečně je to zaměřené i pro větší.
Takže kdo nemá zájem, budu ráda, když byste byli ochotni mi to poslat, nějak se domluvíme.
Takže pak to člověka ještě nutí koupit dítěti společenskou hru?
A kdo odolá, když bude dítě dostatečně dlouho škemrat, že…
Navíc mít figurky a nemít hru, je blbost.
Má ji někdo už vyzkoušenou? Máme doma her hodně, ale některé hrát, to je pro mě utrpení. ![]()
(Gogony jsem nepochopila vůbec.
)
@Nelisa je to na způsob klasické desky, kde hážeš kostkou, plníš úkoly a sníráš zvířátka. Pak je tam ještě druhá hra a ta je zase něco jako poznávání zvířátek.
@EvaG píše:
@Nelisa je to na způsob klasické desky, kde hážeš kostkou, plníš úkoly a sníráš zvířátka. Pak je tam ještě druhá hra a ta je zase něco jako poznávání zvířátek.
Aha, musím to omrknout bez dětí v obchodě. Takových těch jednoduchých her, kde je řada políček za sebou, občas na některém kolo dvě stojíš a kdo dojde dřív do cíle, vyhrává, těch máme dost. ![]()
Je to „zadarmo“, tak co by si chtěla. Nikdo tě nenutí si to brát ani tam chodit nakupovat… nechápu nějak toho blijícího smajlíka…
Já je teda ještě neviděla, ale jestli se k tomu musí koupit hra, tak je to logický… na něco ty lidi musí nachytat…