Alergie-astma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
16.1.06 21:46

Syn má taky astma, bere Inflammide dvakrát denně. Na poslední návštěvě u doktorky se manžel ptal, jestli to můžeme vy:,–(it, když už nekašle. Ta mu odpověděla, že vy:,–(it to určitě nemůže, prý je tato léčba napořád, protože po vysazení by se mu mohl stav rapidně zhoršit. :cry:

Taky máme ten medvídkový nádstavec. Je důležité po tomto dýchání vypláchnout pusu, aby se netvořily plísně. Malému se dělají koutky, když to šidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.06 12:49

Ahoj vsem,
nekdo se ptal, jak je to s tim odberem - moc si nepamatuju, ale myslim, ze to brali z ruky, normalne ze zily. Oni si s tim poradej, neboj se. Maly dite z toho nema rozum, tak se neboji, a kdyz to trochu boli, tak nez si to uvedomi, je po vsem.
Mne tam jednou vyvadel, ale to mu bylo uz asi 7 !! Proste najednou se sprajcnul, nechtel ji tu ruku vubec dat, byla to strasna scena - predstavte si, ze mu ten odber normalne nemohli udelat ! Kdyz jsme vysli do cekarny, tak se tam vsichni schovivave usmivali :) A priste uz to neudelal … a ted nakonec chodi kazdy tyden na vakcinu, to pichaj do ramene, a vubec nic ho uz nastesti „nebere“ (ona uz na nej totiz pomalu leze puberta 8O :? ).

Jo a jeste jsem chtela napsat, ze trochu vetsimu diteti - cca v tech 5ti letech uz pak nedavaji ten strasnej nastavec (vzdycky to vysvetlovani ruznym ucitelkam a zdravotnikum pri odjezdech na SVP, fotbal, tabor apod … clovek byl za exota), ale uz si to normalne foukne primo z toho inhalatoru. My ted mame nejaky Seretide - je to takove kolecko, akorat do ruky, foukne si do pusy (behem litani po byte) a jde dal … proste vubec uz ho to nijak nezatezuje, na SVP si to dela sam (samozrejme ucitelce to hlasim).
Vetsina dozoru od deti to zna, ale setkala jsem se i se zdravotnici (mlada holka), kdyz jel na soustredeni s tenisem, a ta ne me opravdu koukala jako zjara. Ta to videla poprve .......

Lenoska

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí