Hraní dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
20.11.05 22:20

Hraní dětí

Ahoj drbalky,
docela ráda bych se dozvěděla,jestli si Vaše dětičky dovedou hrát sami.Mám čtyřletého Filípka a osmi měsíčního Davídka.Někdy mám pocit,že ten starší potřebuje víc pozornosti než ten mladší.Když si s ním třeba začnu stavět z Lega,je ve svém živlu.Běda ale odejít.
Už si to nějak nepamatuju,ale mám pocit,že když jsem byla malá,měla jsem ve čtyřech letech obrovskou fantazii.Jestli to není tím,že hračky tenkrát nebyly tak dokonalé a opravdovské.
Mezi tím,co za mnou Filip běhá a kňuč¨mámo pojd' si hrát"ten mrňous se vesele kutálí po bytě,u všeho se zastaví,ochutná a koulí se dál.Je prostě spokojenej.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
20.11.05 22:44

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
20.11.05 22:54

Ahoj, starsi dcera co se tyce hrani apod. byla dost samostatna, pamatuju si ze napr. kdyz ji byly 2r tak se u nas vstavalo kolem 10h, ona sice vstavala treba uz v 7h ale krabici s hrackami mela u postylky, ty si natahala do postylky a treba ty 3h si hrala a proste cekala. Mladsi dcera taky nevyzaduje mou castou pozornost, vetsinu dne se zabavi sama nebo se segrou, ale je fakt ze je ted v obdobi kdy si ji nemusim vsimat ale musim byt na ocich :) Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
21.11.05 10:40

Jen trocha psychologie. Do asi tří let věku stačí dětem hrát si vedle sebe, od těch tří let si umějí hrát i spolu, to se nejvíce učí sociálnímu chování. Možná, že vaše starší děti potřebují jenom společnost, kamaráda pro hru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
21.11.05 10:58

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.05 11:12

CHíííí, Lilo, ty jsi mi teď vybavila nápis na pokojíčkových dvěřích našeho kluka: poplatek za vstup 30 kč, maminkách vstup na uklízení zdarma.
Ségra je vždycky z pokojíčku vynesena,tátu vyhodí a to je teprve prvňáček…!
Ale to je z jiného soudku než byl dotaz, to já jenom tak pro pobavení =o)))

PS: když nám včera s manželem a s malou zabouchnul dveře přímo před nosem, manžel se naštval a dveře prostě vy:,–(il a odnesl do ložnice za skříň.
 Radka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí