Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat nenašla jsem tu nic podobného. Dcera (2 roky) to má už týden. Doktorka mi řekla ze to je alergie na nějaké jídlo (mysleli jsme na mango) ale je zvláštní že se ji to pořád stěhuje po těle. Pak se to půl dne ztratí a zase objeví jinde. Vůbec ji to nesvědí ani o tom neví ale…
Děkuji moc za radu kdyby někdo věděl!?
5.nemoc? Nemela i vic rude tváře? Treba právě před timr týdnem? Dcera tu vyrazku mela snad 2tydny,a kdyz se zpotila nebo vysla na slunicko,hned vyskocila,ale treba jinde nez den pred tim.
Tu patou nemoc mi doktorka řekla ze to neni a neměla ji. Ale ano začlo to na tvářích! Vyběhlo to přes noc.
A na sluníčku se ji to zlepšuje ( mam takovej pocit)
Nevim jestli se mi to jen zdá a začlo to u hlavičky a teď to ma jakoby na konci ručiček a nožičky. Jakoby to z toho těla odchazelo.
Tady ještě pridávám foto těch tváří. Doktorka mi ale hned rekla ze to je alergie na jidlo a ze to neni pata nemoc. Tak právě nevim co stim. Jestli léčime alergii a je to neco jiného. . .
No nejsem doktor,jen ze dcera mela podobný průběh,proto jsem psala a ptala se na ty tváře.Ale alergie je potvora,to fakt doktor ma poznat. ???? Hlavně,ať je malé lépe.A pokud to je 5.nemoc,tak bude za tyden OK. ![]()