Alergie na kočku/psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
31.7.18 09:08
@Amy_Farrah_Fowler píše:
Uf to není moc pozitivní. Už posledně jsem si to myslela a nevím co budu dělat. Přítelova exmanželka už začala rýpat ať kočky holku neoblizují. Kočky pryč určitě nedám, ale asi budu muset jít s nimi. :(
@Amy_Farrah_Fowler píše:
Nechci se po takové době rozcházet s přítelem kór když se snažíme o dítě, ale nechci přijít ani o kočky.

Proč jí musí kočky oblizovat a nebo půjdeš pryč rovnou i s nima? Koukáš na to v extrémech. Co u těch koček a psů zařídit, ať jí opravdu neolizují? Teď když je šance, že jí vadí jen jejich sliny? Dát si teď tu práci a pohlídat je ze začátku, oddělit je? Aby se vidělo jestli je to reakce třeba jen na jejich sliny? Přece to nemusí být hned extrém že jí budou olizovat či půjdeš od přítele pryč i s nimi ještě když se snažíte o dítě? Nekoukej na to tak černobíle. Nebo vystresuješ i přítele a lidi kolem sebe. Já se mamince nedivím, že jí to olizování vadí, když se z toho holčičce dělají tak dlouhodobé ekzémy :think: . To není žádný souboj či soutěž ty a zvířata versus ex. To je o tom najít co nejlepší řešení pro všechny a především pro tu holčičku, přítelovu dceru. Až vyprchají prvotní emoce a situace se ustálí, uklidní se i emoce. Jen to chce snahu ze všech stran. Teď to vypadá, že jsi na řadě ty ohlídat to olizování a ať jí zvířata nechodí do postele, aby měla čisté povlečení. A rodiče by jí měli objednat na alergologii. Víc bych zatím neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 11:18

@meduzza já jsem ze všeho hned vystresovaná a vidím vše z nejhoršího pohledu. Ruku do ohně dám za kočky v tom, že ji neolizují, ale psa bohužel nevím jak uhlídat protože furt skáče a olizuje. Pes zůstal příteli z manželství takže je na holku zvyklý od jejího narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí