Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem lactacyd používala dlouho, cca před rokem jsem koupila další balení a vyskákala mi po něm vyrážka které jsem se zbavovala asi 14 dní. Takže ano, alergie může být na všechno. Když jsem tenkrát měla reakci já tak jsem i zjišťovala jestli nezměnili složení, ale ne, jen se mi rozjela alergie na nějakou složku kterou jsem předtím snášela. ![]()
Tak to je skvělý, teda no
A co teď? Tu sliznici mám podrážděnou, mám šílený strach že se mi zase rozjedou kvasinky.. plus ty atb ![]()
Zavádím si laktobacily a beru probiotika, tak snad to bude stačit a ty mrchy se nevrátí ![]()
Ahoj, myslím, že jako první pomoc ten gel s tea tree je ok. Doporučila bych mycí olej od saloos Intimia, taky obsahuje tea tree. Použila jsem ho vždycky když jsem cítila, že je něco špatně a vždy mi to pomohlo. Ale nikdy jsem neměla takovýhle extrém.
Já můžu doporučit mycí pěnu Ginexid. Mám jí doporučenou od několika lékařů a používám jí už strašně dlouho
za mě to nejlepší co jsem kdy měla.
Stalo se mi uplne to same, po umyti dobre ale druhy den, nehorazna bolest, svedeni a paleni, pomohl mi Tea Tree Oil
Ahoj, mi tohle Lactacyd způsobuje taky, vůbec ho nemůžu používat. Dcerce jsem koupila ten pro holčičky a taky letěl do koše, pálilo ji to.
Mi pomohl při takovém akutním podráždění panenský olivový olej ( já vím, divné, ale fakt to po něm bylo ok). Používáme teď obě Chilly delicate. Jinak ty laktobacily jsem si taky zaváděla a dělám to i po každé menstruaci. Chce to vytrvat, mi to moc pomohlo.
@Anonymní píše:
Ahoj, setkal se někdo s tím, že by měl alergii na Lactacyd? Byl mi doporučen teď v pátek na gynekologii, večer jsem se umyla a celkem dobrý, ale druhý den jsem cítila pálení, tak jsem se jím šla umýt (i když k pálení by dojít nemělo, měla jsem zrovna dokončenou léčbu a dr mi říkal, že vše vypadá ok), no hrůza, pálení jak svině asi po půl hodině od sprchy a pálení při močení, až mě to dohnalo k doktorovi na pohotovost, jaká to byla bolest. V moči dr nic nenašel a večer jsem se zase umyla, pálení nepřestávalo - přičítala jsem to tomu močáku, atb mi totiž pro jistotu napsal, no a dnes dopolko znovu pálení (dr otevřeno nemá, takže tam ani nemůžu dojít), takže jsem se umyla laktacydem a hrůza. Až teď odpoledne mi došlo, že veškerý pálení začalo až po páteční sprše s laktacydem, takže jsem se teď vydrbala intim gelem s tea tree a zatím (ťuk ťuk) žádné pálení.
Myslíte že je možné mít alergii na nějakou složku v gelu, který je naopak všemi doporučován a neměl by ničím dráždit??
Já ho ještě ředím. Používám ho léta nic.
Díky moc za všechny příspěvky. To je teda mazec, vůbec jsem nečekala, že by tak protěžovaná značka intimní hygieny mohla nadělat takovou paseku ![]()
Snad to bude dobrý, já s těma kvasinkama bojuju už dost dlouho a konečně to vypadalo ok ![]()
Známá tu alergii měla taky, na ten Lactacyd, pomohl prášek na alergii
Žádné prášky na alergii doma nemáme, ale snad bude stačit intim gel s tea tree a ty laktobacily, co stejně beru k atb ![]()
@Anonymní píše:
Díky moc za všechny příspěvky. To je teda mazec, vůbec jsem nečekala, že by tak protěžovaná značka intimní hygieny mohla nadělat takovou pasekuSnad to bude dobrý, já s těma kvasinkama bojuju už dost dlouho a konečně to vypadalo ok
To nic není moje sestra je alergická na některé léky proti alergii a to na účinnou látku ![]()
Ahoj, setkal se někdo s tím, že by měl alergii na Lactacyd? Byl mi doporučen teď v pátek na gynekologii, večer jsem se umyla a celkem dobrý, ale druhý den jsem cítila pálení, tak jsem se jím šla umýt (i když k pálení by dojít nemělo, měla jsem zrovna dokončenou léčbu a dr mi říkal, že vše vypadá ok), no hrůza, pálení jak svině asi po půl hodině od sprchy a pálení při močení, až mě to dohnalo k doktorovi na pohotovost, jaká to byla bolest
. V moči dr nic nenašel a večer jsem se zase umyla, pálení nepřestávalo - přičítala jsem to tomu močáku, atb mi totiž pro jistotu napsal, no a dnes dopolko znovu pálení (dr otevřeno nemá, takže tam ani nemůžu dojít), takže jsem se umyla laktacydem a hrůza. Až teď odpoledne mi došlo, že veškerý pálení začalo až po páteční sprše s laktacydem, takže jsem se teď vydrbala intim gelem s tea tree a zatím (ťuk ťuk) žádné pálení.
Myslíte že je možné mít alergii na nějakou složku v gelu, který je naopak všemi doporučován a neměl by ničím dráždit??