Ahoj, chtěla bych se zeptat zda některá z vás nemá stejný problém. Menstruaci jsem měla 5-10.12, 14.12 začalo plodné období a 19.12 začalo svědění tam dole Trvalo to celý den, chvilku druhý den ráno a pak to pominulo. Pozoruji to zhruba 2 měsíce. Poprvé jsem si myslela, že je to z imtimek, které jsem zrovna začala v tyto dny používat. Tento měsíc jsem je tedy nepoužívala ale i přes to se svědění dostavilo. Začne to když mi výtok vyteče na kalhotky. Hygienu dodržují, sex nemám, používám bavlněné prádlo, žádný stres, jím pořád stejně. Nemá někdo stejnou zkušenost?
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda některá z vás nemá stejný problém. Menstruaci jsem měla 5-10.12, 14.12 začalo plodné období a 19.12 začalo svědění tam dole
Trvalo to celý den, chvilku druhý den ráno a pak to pominulo. Pozoruji to zhruba 2 měsíce. Poprvé jsem si myslela, že je to z imtimek, které jsem zrovna začala v tyto dny používat. Tento měsíc jsem je tedy nepoužívala ale i přes to se svědění dostavilo. Začne to když mi výtok vyteče na kalhotky. Hygienu dodržují, sex nemám, používám bavlněné prádlo, žádný stres, jím pořád stejně. Nemá někdo stejnou zkušenost?