Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ka-tko no proc jsem mazala Daylongem?No protoze jsem sla do lekarny a chtela neco pro uplne miminko a nejlepe s mineralnim filtrem a lekarnice mi dala tohle
No asi fakt chytra zena!!!
No a jsem se na Daylongu docetla ze je to opravdu az od pul roku.
Jinak moc dekuji za fotku,Emca ma naprosto to stejne.
Petrajdo jj take uz mame tyhle nadherne starosti..
Holtuv krem mi silene smrdi a navic ji nemuzu pusinkovat jak bych chtela ![]()
Ale Eminky si uzivam a uz ted vidim jak hrozne rychle to utika.
Loudalko tak to vyzkousim a uvidime jestli ji to pomuze.
Já ten Holtův krém - právě pro ten smrad - použila jen dvakrát
A zmizelo to i tak.
Proti sluníčku (né, že by se Honzík opaloval - spíš pro ty případy, když je náhodně vystaven při přebíhání do auta apod..) používám Microsun Baby - je to právě s tím minerálním filtrem (a myslím, že to vyrábí ta samá firma, co Daylong..), je to určené přímo pro miminka.
Tak hodně štěstí!
Petrajdo
Microsun uz mame doma ale zatim nejak nebylo slunicko na to abych ho pouzila.A mas pravdu ze ho vyrabi stejna firma jako Daylong.
Urcite napisu Loudalko.Jen jsem nestastna z te moji kocicky-uz to ma i za krckem a pod ouskama a na raminkach
![]()
Taminko,tak to je neco podobneho,co mela ta moje kamoska.Pak z toho bylezla alergie na Johnson.Ja bych radsi zasla na kozni.Nech si napsat doporuceni.My to meli jen na tvarickach,za ousky a v hlavicce.Vic nam to neslo.
Mám také stejný problém u malé, už jste zjistily příčinu??
Ahoj mamky, může to býl alergie na nutrilon?
Mám 4 měsíční miminko, plně kojené. Pětkrát dostal nutrilon. Na měsíci dostal jednu dávku nutrilonu, když jsem byla na chirurgii na vyříznutí pihy, na dvou měsících slavil přítel narozeniny, tak dostal nutrilon 3× (v noci 2× a ráno) a úplně v pohodě. No a asi 14dní poté jsem jela s mamkou na hory, malý dostal odstříkané mléko z mrazáku plus dávku nutrilonu a když jsem v poledne přijela a malého přebalovala, tak měl na nožičkách vyrážku - červené pupínky. Myslíte, že to mohlo být z nutrilonu, ačkoliv předtím mu po něm nic nebylo? Za 14 dní budu mimo domov, snažím se odstříkávat své mléko, ale prostě mi to moc valně nejde, tak bych radši UM, pro případ, že by to mé nestačilo, ale mám teď strach, aby malému něco nebylo ![]()