Alergologie Olomouc

Anonymní
18.10.18 20:43

Alergologie Olomouc

Dotaz na olomoucké maminky. Prosím o recenze na mudr. Matušovou ze Spey-ordinace alergologie imunologie. Mám tam jit poprvé s dětmi. A ted slysim same negativa na mudr.Pry od ni hodne lidi odeslo, nedela poradna vysetreni atpod. dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
18.10.18 20:50

Nejlepší je paní doktorka Hudcová. Speyu nemám celkově ráda a nejsem jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4456
18.10.18 20:55

Já Speu také nemusím. Mám vícero špatných zkušeností. My chodíme s dcerou do FN (prof. Kopřiva) a kamarádka je moc spokojená u Mudr. Reitingera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
18.10.18 20:56

Nam celkem pomohla, ale kolikrát jsem ji musela říct svůj názor a stát si za ním a hlavně mít pořádné argumenty. Jinak problém jsme zatím neměli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avu
4284
18.10.18 21:08

Hudcová je sice super, ale objednací doba klidně 5 měsíců a pak tak člověk sedí v čekárně klidně dvě tři hodiny. Fakt super :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.18 21:26

Paní doktorka prý neudela poradne vysetreni a cpe ty same leky porad.Tak se bojim,zda jsme neudelali chybu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.18 21:29

Nám Matušová moc nepomohla, ale už to je přes deset let. Nakonec se dětí ujala jiná dr.,která se hned po počátečních informacích trefila do diagnozy, kterou jsem tušila i já a předchozí dr ji vyvracela. Možná není špatná, píšu jen naši zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
227
18.10.18 21:31

Nevím nás paní doktorka Hudcová objednává tak jak má,už k ní chodíme co půl roku cca 7 let. No ale u zubaře čekám dýl a to jsem taky objednaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.10.18 02:28

Nové otevřenou ordinaci má v Olomouci paní doktorka Kazinotová, ordinuje teda jen pondělí a pátek, v ostatní dny je jinde. Můžete jít i k ní, my jsme spokojení. Sídlí kousek od Šantovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 19:30

Ahoj, nějaké novější zkušennosti z poslední doby
s dětskou alergologií ve FN Olomouc prosím?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty