Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejlepší je paní doktorka Hudcová. Speyu nemám celkově ráda a nejsem jediná…
Já Speu také nemusím. Mám vícero špatných zkušeností. My chodíme s dcerou do FN (prof. Kopřiva) a kamarádka je moc spokojená u Mudr. Reitingera.
Nam celkem pomohla, ale kolikrát jsem ji musela říct svůj názor a stát si za ním a hlavně mít pořádné argumenty. Jinak problém jsme zatím neměli ![]()
Hudcová je sice super, ale objednací doba klidně 5 měsíců a pak tak člověk sedí v čekárně klidně dvě tři hodiny. Fakt super ![]()
Paní doktorka prý neudela poradne vysetreni a cpe ty same leky porad.Tak se bojim,zda jsme neudelali chybu.
Nám Matušová moc nepomohla, ale už to je přes deset let. Nakonec se dětí ujala jiná dr.,která se hned po počátečních informacích trefila do diagnozy, kterou jsem tušila i já a předchozí dr ji vyvracela. Možná není špatná, píšu jen naši zkušenost.
Nevím nás paní doktorka Hudcová objednává tak jak má,už k ní chodíme co půl roku cca 7 let. No ale u zubaře čekám dýl a to jsem taky objednaná ![]()
Nové otevřenou ordinaci má v Olomouci paní doktorka Kazinotová, ordinuje teda jen pondělí a pátek, v ostatní dny je jinde. Můžete jít i k ní, my jsme spokojení. Sídlí kousek od Šantovky.
Ahoj, nějaké novější zkušennosti z poslední doby
s dětskou alergologií ve FN Olomouc prosím?
Dotaz na olomoucké maminky. Prosím o recenze na mudr. Matušovou ze Spey-ordinace alergologie imunologie. Mám tam jit poprvé s dětmi. A ted slysim same negativa na mudr.Pry od ni hodne lidi odeslo, nedela poradna vysetreni atpod. dekuji