Gel Aloe vera

342
27.11.09 15:35

ALOE VERA

Ahoj, prosím máte některá zkušenosti s Aloe vera gelem? Manžel v létě onemocněl, vypadá to na celoživotní úděl a starší syn je alergik. U dvou doktorů jsem se setkala s velice příznivou reakcí na doléčení aloe různých nemocí nebo i jako prevenci.
Bohužel v každé lékárně mají jinou a také cenově se hodně liší.
Moc bych uvítala konrkétní zkušenosti nebo rady.
 Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
27.11.09 18:55

Ahoj, já měla Aloe Vera extrakt od Dr.Popova a pak od firmy Barney´s. Hlavně mrkni na složení - většina jich je dochucovaných, zahušťovaných, přibarvovaných atd. A to už je hnus a ne přírodní léčivo.
A já ho měla teda na zažívání, i když je prý přírodní lékárna - obsahuje vše možné, na co si vzpomeneš.
Takže zkusit to určitě jde a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
31.1.10 18:55

Holky, je to hrozně drahé, ale pomáhá to.
http://www.lr-czech.com/…anus/c-3025/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verer
23.3.12 18:37

Aloe Vera

Výrobky z Aloe Vera za dobré ceny nakupuji zde http://www.ctyrlistek-shop.cz/aloe-vera.html a i jiné věci. Mrkněte.

• Citovat
  • Upravit
193
14.9.15 21:24

Dobrý den, oživuji diskuzi a zajímalo by mě s kterými výrobky co nabízejí Aloe Vera gel máte zkušenosti.

Děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.9.15 22:07

@alahatl Dobrý den, já za sebe Aloe vera drinking gel peach od firmy LR. Pročištění těla a po dvou letech snažení těhotenství :-) Jinak v rodině: snížení krevního tlaku (na stav bez potřeby užívat léky), velké zlepšení cukrovky, vymizení ekzému a jinak např. 1× ročně preventivní kůra k pročištění těla, získání energie atd. atd. Je to drahé, ale kvalitní (i když si myslím, že výraz „drahé“ je co se týká otázky zdraví, zlepšení zdrav. stavu, ztráta potřeby užívat léky apod. velmi diskutabilní. Na co si budu kupovat levný a hodně „vylepšený“ gel, který mi stejně nepomůže..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavel SP
21.9.15 01:52

Ano od LR je Aloe nejlepší v ČR. Co se týče léčby vím o něčem co opravdu vyléčí. Ale moc se nezmiňuji. Farmaceutika proti tomu brojí jelikož to funguje na 100% a je to levné a bez vedlejších účinků.

• Citovat
  • Upravit
451
22.9.15 21:06
@Pavel SP píše:
Ano od LR je Aloe nejlepší v ČR. Co se týče léčby vím o něčem co opravdu vyléčí. Ale moc se nezmiňuji. Farmaceutika proti tomu brojí jelikož to funguje na 100% a je to levné a bez vedlejších účinků.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.15 21:44

Kdyby měl někdo zájem mam na prodej Aloe vera gel od LR siveru. mám 3 balení. kus 490+pošta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze