Máte zkušenosti s léčitelem?

817
24.9.09 14:51

Máte zkušenosti s léčitelem?

Ahoj holky, chci se zeptat, máte některá zkušenost s léčitelem? Docela by mě zajímala čínská medicína, sestřenice chodí k léčiteli a hodně si ho chválí, léčí jí problémy se štítnou žlázou. Bohužel pro mě je to moc daleko. Kdo jste z jižní Moravy, nemůžete mi prosím někoho doporučit? Nechci jen tak hledat na netu, nejraději bych dostala na někoho reference. Jedná se o léčbu neplodnosti manžela. Vlastní zkušenost nemám, znám jen příběhy známých, z doslechu, ale ve spoustě případů léčitel pomohl, tedy s jinými problémy. Ale budu moc ráda, když se podělíte o jakoukoli zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
24.9.09 15:40

jedinou, moje sestra šla s brněním prstů a dalšími příznaky(později jsem zjistila že typickými) k léčiteli, ten jí dal na uši sluchátka s relaxační hudbou, pouštěl jí dýchat čistý kyslík a pak jí řekl, že má spojení s vesmírem a že by měla taky být léčitelkou - no vzhledem k příznakům sestra nadšená z takového rozuzlení, nicméně ji naši nahnali ještě k normálnímu dr a ukázalo se, že má hyperthyreózu jak prase, Basdedovova choroba, museli jí půl roku práškovat prednisonem, než ji vůbec mohli odoperovat - nicméně teď je na substituci OK, léčitelství se žel nekoná

ale tady ti každej potvrdí, že já jsem extrémní materialista a skeptik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
24.9.09 15:55

Já kdysi chodila - dostala jsem se tam vlastně omylem a jako těžce nevěřící. Po té co mi pan léčitel odpověl na něco, co jsem si jen myslela, tak jsem trošku své pochyby přehodnotila a nakonec jezdila docela často. A musím říct, že mě to pomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.9.09 16:35

Pudlo, to je přesně ten typ, kterýmu se chci vyhnout… a la Písařík :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
24.9.09 16:39

mandarinko -moje teta k jednomu chodí dlouhá léta, pomohl jí i bratranci, jsou z Vysočiny a mám pocit, že dojížděli někam na jih,mám se ti poptat na kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.9.09 18:13

Já mám kontakt na jednu paní léčitelku ze Šumperka. Ale asi je to od Vás daleko. Chodím k ní už 2 roky. Poté, co si se mnou normální doktoři nevěděli rady a pořád do mě cpali antibiotika apod.. Až mi jednou Dr. řekl, že mě pošle na psychiatrii. Tak to byla poslední kapka a od té doby jsem u něj nebyla. Paní léčitelka léčí hlavně čínskými přípravky. Léčí i neplodnost. Ale v tomto osobní zkušenost nemám. (Rozhodně netočí pérem jak Písařík :D :D ) Ze začátku jsem byla hodně skeptická, jestli mi pomůže, ale naštěstí se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
24.9.09 19:13

byla jsem, trpěla jsem záněty slinivky. pomohlo to…
manžel se na určitou dobu zbavil egzému…
bohužel je paní daleko, tak už se nedostaneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
24.9.09 20:06

tak já znám osobně jen jednoho a to je blázen (ale tvrdě :lol: ), ale kdysi o tom mluvila Hana Zagorová, že její doktor spolupracoval s jejím léčitelem a že si sedli (doktor a léčitel), vzájemně jeden druhému nevyvraceli ale naopak se snažili spolupracovat.

Myslim, že to chce hodně hledat a dát na nějaká spolehlivá (pokud to lze ale nějak „ověřit“, že jsou spolehlivá) doporučení…
nevim no. Maximálně se člověk napálí… šla bych tam asi pouze až tehdy, kdy by u mě klasická medicína selhávala nebo nelepšila můj stav…

(bohužel i u klasických lékařů platí, že někdo prostě léčit NEUMÍ, vlastní zkušenost; naštěstí jsem potom vždycky našla nějakého, který to díkybohu uměl, ale někdy to trvalo i dva roky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
24.9.09 20:08

Jo a ještě jsem si vzpomněla.
Kamarádka měla „léčitele“, protože její kluk měl atopickej ekzém a nelepšilo se to prostě ničím…
a ten léčitel jí poradil spařený otruby. A je bez ekzému.
chápu, že není všechno tak jednoduchý, ale někdy si říkám, že kdyby se lékaři nedrželi striktně jen medikamentů a občas tam zapojila pár „babských rad“ (které někdy fakt fungují!!!) tak by třeba léčba mohla být efektivnější.
Můj osobní názor. Jako že třeba co by to udělalo a čemu by to ublížilo, kdyby jí ty spařený otruby bývala poradila ta její dermatoložka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.9.09 20:16

Ahoj holky, díky.
Borisko, budu ráda, když mi kontakt pošleš, klidně SZ, jestli to tu nechceš zveřejňovat.
Zdeni, já pocházím od Šumperka, takže by to určitě připadalo v úvahu, mám tam rodinu a jezdím tam, takže mi kontakt prosím pošli. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
25.9.09 07:22
Zlatuska píše:
Jo a ještě jsem si vzpomněla.
Kamarádka měla „léčitele“, protože její kluk měl atopickej ekzém a nelepšilo se to prostě ničím…
a ten léčitel jí poradil spařený otruby. A je bez ekzému.
chápu, že není všechno tak jednoduchý, ale někdy si říkám, že kdyby se lékaři nedrželi striktně jen medikamentů a občas tam zapojila pár „babských rad“ (které někdy fakt fungují!!!) tak by třeba léčba mohla být efektivnější.
Můj osobní názor. Jako že třeba co by to udělalo a čemu by to ublížilo, kdyby jí ty spařený otruby bývala poradila ta její dermatoložka…

lokálně nebo vnitřně? to bzch i ykusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
25.9.09 07:33

edit

Příspěvek upraven 14.12.11 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.9.09 10:03

Ahoj Bebet, určitě, budu ti vděčná za kontakt. Já jsem prostě odhodlaná zkusit všechno. Nic proti lékařům a tradiční medicíně, ale proč ji nekombinovat s alternativou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
25.9.09 11:46

OK, pošlu ti to v SZ.

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.9.09 21:12

Ahoj Mandarinko,
ja chodila k cinske lecitelce (opravdu cinanka z Ciny :wink: , jak jsem zjistila dle fotek, chodil k ni i Havel 8) ), rok jsme se snazili o miminko a nic. Ona je tedy z Prahy, to ti asi nepomuze, ale pisu ti to jen proto, ze tomu docela verim a myslim si, ze na tom neco bude, odblokovani proudeni urcitych veci v tele a vubec…
Mela jsem u ni 10denni kuru, potom jsem brala mesic urcite byliny v kapslich. Chodila jsem kvuli myomum v deloze a vubec celkovemu „vycisteni“ tela.
Drive jsem navstevovala nejaky cas homeopatku (kvuli necemu jinemu), to mi zase tolik nepomohlo, nebo nevim, mozna jsem malo „verila“. Ale ta cinanka mi vyhovovala, kazdy den akupunktura, banky, obcas masaz + relaxace.
Po dobrani bylin jsem do mesice otehotnela. Nahoda? Vycisteni tela? Fakt nevim, treba jsem se jen prestala pekelne soustredit.
Takze kdybys ziskala nejaky ten kontakt tam u Vas, tak bych to byt tebou asi zkusila. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková