Amazon
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Melissa16 píše:
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s Amazon máme tam s přítelem nastupovat.
Máme tam domluvený i ubytování, ale bojím se jak to tam bude vypadat. Říkali že budou strhávat 4-6 tisíc asi za jednoho![]()
Máte někdo s tím ubytováním zkušenosti?
A všeobecně s Amazonem jaké máte zkušenosti
Docela se toho bojím.
Díky.
Asi za jednoho? Ty neznáš podmínky, za kterých nastupuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka
Já jsem se ptala jestli s tím má někdo zkušenosti pokud je nemáte a nedokážete mi odpověď na moje otázky tak mi prosím nepište.
Děkuji.
- Citovat
- Upravit
@Melissa16 píše:
@vokishka
Já jsem se ptala jestli s tím má někdo zkušenosti pokud je nemáte a nedokážete mi odpověď na moje otázky tak mi prosím nepište.
Děkuji.
ty jsi tu správce? Já mám tu zkušenost, že při nástupu do práce jsem věděla, za jakých podmínek a co mi případně budou z platu strhávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melissa16 píše:
@vokishka
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
ty jsi tu správce? Já mám tu zkušenost, že při nástupu do práce jsem věděla, za jakých podmínek a co mi případně budou z platu strhávat.
Přesně tak, jinak za 12000 už lze bydlet lépe než na ubytovně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka já jsem ještě nenastoupila pohovor máme v pondělí myslela jsem, že tady by mohl mít někdo zkušenosti a podělit se, ale jak vidím jsou tady jen takové co nemají asi co dělat a jen dělat chytré. ![]()
Ale tady je to normální soudit, když nevíte v jaké životní situaci jsme, proč nastupujeme a vůbec nic ![]()
- Citovat
- Upravit
U Amazon nikoho neznám. Ale v tomhle si myslím, že je mocnější Facebook. Tam se asi najde více zkušeností
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melissa16
Tady tě nikdo nenapadá, prakticky ti chce jen pomoct.
Když napíšeš,,asi” u tak důležité věci, bylo by divný kdyby se k tomu nikdo nevyjádřil. Hlavně si ani nenapsala že to vlastně není jisté takže klid.
Jinak o Amazonu jsem vždycky slyšela jen to nejhorší, přesčasy málo peněz často ty přesčasy neproplácí atd.Ono podle toho asi i kde jsi. Nevím jaký podmínky budeš mít atd, ale já bych teda jen podle toho co jsem slyšela asi nechtěla tam pracovat. Samozřejmě když je člověk v nouzi a platili by dobře tak proč ne.
Jen za to ubytování, na to bych se soustředila protože vám určo můžou udělat nějakou lepší cenu když jdete spolu s přítelem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Banane18 vzdyt ona nevi, jestli je to cena za jednoho nebo oba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka tak snad normální člověk pochopí jak to myslím. V první větě prakticky opakuji její slova tak snad nepotřebuju jak papoušek zmiňovat,,kdyby to mělo být za jednoho”. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No,.mám v práci kolegyní, která tma pracuje a k nám chodí jen na brigádu. A odpočinout si jak říká ![]()
Prý je to strašný 150 Kč hrubého po třech letech, proplácí jen 9 hodin z 12+40 minut cesta z a domů. Dělá se na normy neskutečná buzerace… Ale prý jsou tam i tací, kteří se mají fajn vlezprdelky a ševci přes postel
Ale držím palce ať se máte lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s Amazon máme tam s přítelem nastupovat.

Máme tam domluvený i ubytování, ale bojím se jak to tam bude vypadat. Říkali že budou strhávat 4-6 tisíc asi za jednoho
Máte někdo s tím ubytováním zkušenosti?
A všeobecně s Amazonem jaké máte zkušenosti
Docela se toho bojím.
Díky.