Měla jsem svou práci ráda... Je čas na změnu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Máš jinou práci? Všude je něco, ale jestli nejsi spokojená, našla bych si jinou práci, a pak dala výpověď.
- Citovat
- Upravit
No začni hledat a uvidíš, jak to půjde.
(jinak teda ta hypoteka je lepší po mateřske a ne, mimino a ani batole nepotřebuje barák…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
No začni hledat a uvidíš, jak to půjde.(jinak teda ta hypoteka je lepší po mateřske a ne, mimino a ani batole nepotřebuje barák…)
jakože hypotéka = rovná se barák. A víš o tom, že hypotéka se bere i na byt ![]()
- Citovat
- Upravit
CHÁPU, že otřesná šéfka dokáže úplně zničit atmošku a rozložit kolektiv ![]()
ale obecně si dobré a dobře placené práce vážím a odešla bych AŽ bych měla jistou práci novou… a to aspoň srovnatelnou…
určitě máš aspoň fajn jednu fajn kolegyni, zkuste najít podporu jako podřízení sami mezi sebou, případně holt napsat jednotně jako tým vedení s uvedením zcela konkrétních problémů včetně konkrétních příkladů (tj. přesně co kdy kde jak se stalo apod.)
nějaká obecná stížnost evidentně nepomáhá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji se vypovídat. Zvažuji jestli odejít z práce, ale mám strach. Chtěli jsme si brát hypotéku, le teď nevím, jestli výměnu práce neuprednostnit…ja vim, všude je něco, ale u nás to začíná být těžký kalibr…svou práci jsem měla ráda, ale mám naprosto neschopnou sefovou včetně neschopného vedení…celé oddělení je proti ní, pracuje špatně, s námi nekomunikuje, měla být odvolaná, nakonec zase není, žádná personální podpora z její strany, jen je uražená, ví, že jí nemáme radi a akorát víc a víc prudí…a vedení i přes naše reakce nedbá.
Je čas odejít? Nejraději bych dala výpověď hned, ale zase ten kovid…deti nemám, což situaci usnadňuje.Díky za rady, přijdu si na nějaké životní křižovatce.
Tak ja za sebe rikam, ze jsem nikdy nezustala někde, kde mi to nevyhovovalo. Neodchazela jsem na pracak, to ne, ale prostě jsem si nasla jinou práci. I kdyz jsem mela hypo. Protože v práci travim prilis casu na to, abych to tam nesnasela. Takze ja bych byla pro změnu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prochazela jsem si nedavno necim podobnym, taky neschopnost vedouci, ktera nedokazala podporit v nicem a jakykoli nas sebemensi pozadavek ji otravoval(smeny, dotazy k praci, reseni nestandartnich situaci, personalni veci atd). Dale me vadil toxicky kolektiv, proste lidi okolo 50 let co cely zivot nic nedokazali a jen tupe zavidi druhym - pomlouvaji az se chce z toho cloveku blejt. Takze pro me jako mladou holku, to proste nebylo. I kdyz praci jsem mela moc rada, penize byli krasne, lokalita prace i zazemi super. Proste me uz ta prace nemela kam posunout a zustavat v toxickem kolektivu jen protoze tam jsou hezke penize jsem nechtela. Kdyby me bylo 50 tak bych tam asi zustala, ale je mi sotva 25 a pro me je dulezite se nekam vypracovat, ne sedet na zadku a brat dobre penize a vlastne mit zabity profesni zivot. Bylo to tezke rozhodnuti v dobe kovidu poustet dobrou jistou praci, ale kdyz jsem mela to stesti ze jsem ziskala jinou kde se zase neco noveho muzu naucit, tak rozhodne rozhodnuti nelituji, ale vypoved jsem davala az po tom co jsem druhou praci mela jistou. ![]()
- Citovat
- Upravit
To mne mrzí :(
Když je dusno na pracovišti, to je fakt nepříjemný. Člověk chodí domů úplně vysátej. Já bych tu práci asi změnila. Přeci jen tam tráví člověk půlku života. Není divu, že pak vyhoří. Kór, jestli si tvé práce neváží. Já to nedávno taky řešila. Pak jsem narazila na tenhle článek ( http://www.va-akademie.cz/…ci-z-domova/ ) a začala přemýšlet, že možná s Covidem začnu něco svýho. Abych už nemusela bejt nejen v dusnu, ale i mezi tolika lidmi. U nás sice testujou, ale když vidim, jak to probíhá, tak si myslím, že je to k ničemu. Mám astma a jsem rizikovka, tak mi to není vůbec příjemný. V tom respirátoru nemůžu dýchat
Takže je to dusno na druhou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebuji se vypovídat. Zvažuji jestli odejít z práce, ale mám strach. Chtěli jsme si brát hypotéku, le teď nevím, jestli výměnu práce neuprednostnit…ja vim, všude je něco, ale u nás to začíná být těžký kalibr…svou práci jsem měla ráda, ale mám naprosto neschopnou sefovou včetně neschopného vedení…celé oddělení je proti ní, pracuje špatně, s námi nekomunikuje, měla být odvolaná, nakonec zase není, žádná personální podpora z její strany, jen je uražená, ví, že jí nemáme radi a akorát víc a víc prudí…a vedení i přes naše reakce nedbá.
Je čas odejít? Nejraději bych dala výpověď hned, ale zase ten kovid…deti nemám, což situaci usnadňuje.
Díky za rady, přijdu si na nějaké životní křižovatce.