Amazon a možné rizikové TH

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
24.10.22 11:47

Amazon a možné rizikové TH

Dobrý den, mám otázku.

Jsme v první trimestru v 7 týdnů. Za týden mám kontrolu u gynekoložky a nejsem si úplně jistá zda mohu dále pracovat.
Pracuji v Amazonu, kde se zvedají krabice do 15 kg. Někdy jsou i těžší, ale to zvedáme dva. Též se léčím s glukomem a skoliózou a nízkým krevním tlakem + jsem se v minulosti léčila z deprese a Dish. Vývoje. (2 už neberu žádné antidepresiva)

• Už jsem dvakrát lehce krvácela

Bojím se, že bych musela na rizikové.
A taky může mě gynekolog vyhodit, když má top stav těhotných? Díky za všechny komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
24.10.22 12:43

V praci bys mela pozadat o prerazeni na praci vhodnou pro tehotne, pokud tahle neni. Ale pokud jsi krvacela, tipuji, ze doktor nejspis doporuci neschopenku, tam asi potencialne duvod bude, nevim, budes se muset zeptat tam.

Na druhou otazku odpoved neznam, ale doufam, ze ne, ze je to mysleno akorat ze nenabira nove pacientky, ktere jsou aktualne tehotne, ale zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68927
24.10.22 13:17

Pokud tě má doktor v péči, nemůže tě vyhodit za to, žes otěhotněla. O rizikovoti těhotenství rozhoduje on (na základě zdravotního stavu, nikoliv rizikovosti práce). A v práci jsou přesně definované činnosti pro těhotné nevhodné, vč. maximální hmotnosti zdvihaných břemen. Ale abys tam mohla dostat úlevy, musíš to zaměstnavateli sdělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí