Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nedávno jsem našla na tt//🙂TP mi vychází na 1.7.Budu ráda když se přidáte a budeme spolu sdílet naše těhotenství.
Ahoj, mě vychází na 5.7., našla jsem čárky dnes
Červenec je krásný měsíc ![]()
@Viktorinka4 Ahoj, gratuluji 😊
Jak se cítíš? Ja jsem dost unavená, pálí mě žáha, bolí mě prsa i v podbřišku 🙈
Taky gratuluji ![]()
Kolik jsi dpo?
Mně tak pnulo břicho od 5 dpo a asi 3 dny teď menstruační bolesti a záda, docela fest. Tak už jsem to vzdávala. dnes je to trochu lepší:)
@Viktorinka4 Myslim ze 13-15 DPO, pocitam to jen dle hlenu a bolesti v podbrisku. nedelala jsem ovu testy ani nemerila BT. Popravde jsem taky myslela ze je to pms.Uz mas deti nebo to bude prvni?
@Viktorinka4 Ja mam 12 leteho syna, ale neni se mnou doma. Od dubna je v DOZP, je postizeny metalne tak fyzicky.ma metab. vadu na kterou se prislo pozde a je na urovni sedmimesicneho miminka
.pak jsem se rozvedla a nynejsim partnerem teda cerstve snoubencem mame zdravu holcicku. Cekali jsme na ni ctyri roky.mam za sebou nekolik samovolnych potratu, preruseni kvuli genetice,4 ivf, nekolik revizi, kdy prestalo bít srdicko a pak vytouzena Sofinka.Ted jsem chteli sourozence a minuly cyklus se zadarilo ale v patem tydnu opet SP, a ted verim ze se nam to povede dotahnout do stastneho konce. Musim ve 12 tydnu opet na odbery choriovych klku.Jsem zdrava přenašečka.
To jsi silná žena. urcite teď bude vše v pořádku ♥️️ já jsem pediatr, takže vím, jak všechny tyhle nemoci jsou zátěž..
Já jsem po 1.ket,1.et v srpnu neúspěšne. A snažíme se 2 roky.
Dnes 12 dpo a test silnější. Co u tebe?:)
Ahoj holky
mě vychází termín na 6.7. jestli vše dobře dopadne. Koukám, že toho máte obě hodně za sebou. Já už mám doma dva kluky. Dvakrát jsem potratila a vždy mám nějaké komplikace, takže mám opravdu strach, aby to dobře dopadlo. K tomuto těhotenství jsme teda přišli ani nevím jak
beru hned od zjištění těhotenství utrogestan, pač mám problém právě s udržením těhotenství. Dpo si myslím, že jsem tak 14-13. Přesně nevím.
@Miri137 kolik let je Sofince? máš toho za sebou hrozně moc. Kéž by vám to tentokrát vyšlo. Já vždy potratila v začátku - cca v 5 týdnu. Poprvé jsem byla na revizi, podruhé to byl naštěstí samovolný potrat. Jenže vždy mám zánět dělohy. ![]()
@anavi13 Sofi má 2 roky a 4 měsíce. Drzim palce aby to vyšlo tentokrát až do konce ✊.
@Viktorinka4 Ahoj, čárka sílí,
Uz jsi přemýšlela nad jménem?
Kdy se budete holky objednavat k Dr?
Ahoj, mně aplikace ukazuje na porod 24.6.23
Ale vy jste teda super! Takový optimistický.. ♥️️
To mne trošku uklidnilo. Já furt ležím v diskuzích a nervuju se, že ještě nemám dostatečně silnou čárku a jestli to klapne… líbí se mi, jak jste šťastný ♥️️