Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rudepolemaku
To mě mrzí, na jednu stranu jsem ale ráda že nejsem vážně jediná. Hrozně mě to vzalo. Doufám že teď už nám to vyjde. Musíme hlavně myslet pozitivně. Po jaké době od ztráty jsi otěhotněla?
@anavi13 presne, u nas nyni sex absolutne zadny, extremne se bojim! jestli neco bude, tak po 13tt (po screenu), do te doby ani tuk, at je to tam dole jako v balvnce
trpela jsem tez na hematomy ![]()
@Barbora201 loni jsem prisla v breznu o miminko (down).. to jsem se uplne slozila a pul roku jsme nechtela o diteti ani slyset, rozbil se mi cyklus. Po pul roce jsem s tim spatnym cyklem otehu, od zacatku spineni, v den MS jsem zakrvacela vic, pak klid, pakzase atd… Na utz bylo videt odloucene vejce, ale drzelo se a rostlo, jenze vyvoj se zacal zpomalovat a v 9tt se zastavilo srdicko.. no co si budem… :X to me rozsekalo znovu. (prosinec 2021), v lednu jsem se rozhodla jit na operaci prolapsu delohy po prekotnem porodu se synem (operovano brezen 22), pote jsem nemohla otehu nejaky cas, byla to narocna operace se sesitim vazu a svalu tam dole. cyklus opet nefungoval… v lete nasazena antina, v srpnu vysazena.. Nyni druhy mesic po vysazeni //… cykly vicemene o 100% lepsi po vysazeni antiny
@Barbora201 Ahoj,vítej
Prošla jsem tím samým. Před 6tydny SP. Taky jsem se bála, že to zase nedopadne, ale řekla jsem si že na to nebudu myslet a snažím si to ted užívat
Muj gynekolog mi rekl ze se muzeme snazit hned, ze jsi telo poradilo samo, a ze máme pohnojeno
.Měl pravdu a povedlo se
Takže budu veřit že se nám všem povede dojít až do cíle a koncem června a v červenci budeme držet v náručí naše miminka ![]()
Ahojte holky ☺️️ ja mam 4 dny od vynechane MS mam pozitivni test. zjistili ze nemam normalni ovulaci, tak jsem brala hormony na podporu a konecne jsem zapadla. Tak snad se to tentokrat uchytilo spravne a prcek vydrzi. Potratila jsem totiz samovolne pred dvema mesici. V pondeli budu volat dr. tak asi pujdu na krev ❤️️ taky jsemmz toho nesva boli me tez v podbrisku a jsem unavena jako byvh vubec nespala ![]()
@Barbora201 píše:
Krásný večer,
Před 6tt jsem si prošla samovolném potratem. Nyní jsem zjistila že jsem znova těhotná. Termín porodu mi vychází na 27.6.
Budu ráda když mě přijměte mezi sebe!
Jsem s toho hodně zmatená a vyděšená,
Třeba se tu najde někdo, kdo si prošel stejnou věcí.
Ahoj, taky jsem mela potrat po ZT v 8tt, otehotnela jsem pak po prvni MS a termin porodu mi vychazi na 1.7., tak doufam, ze ted vse uz vyjde ![]()
@Miri137 píše:
@dedkova.6 Ahoj, máme stejný termín porodu
Super, tak snad dojdeme do cile
a uz jsi byla u doktora?
@Miri137 @dedkova.6 me to vychazi na 10.7, tak doufam ze se to udrzi a taky dojdeme do cile ☺️️
A mě vychází na 5.7. to bude fajne léto plné miminek
odkud jste holky? Že by jsme pak vyrazily s kočarky ![]()
@Miri137 píše:
@dedkova.6 Ještě ne, až příští týden, a ty?
Ja mam v planu volat teprv zitra a chtela bych, aby me objednal nejdriv az ten dalsi tyden
at tam nechodim zbytecne
@Manas91 nene fakt? Kousek od Frydku-Mi Ístku na vesnici Staříč nevím jestli ti to něco řekne
![]()