Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja si tedy delala jen jeden test a to clear blue digital jeste tri dny pred MS.. od ty doby jsem si zadnej jinej nedelala. Verim mu, uz to jsou dva tydny..ale stejne se furt neraduju, dokud nebudu aspon po 1.screeningu ![]()
@dedkova.6 ooo tak vitej v klubu. Jsme na tom uplne stejne, ja si tez delala jen jeden a ted doufam, ale jak jsem psala vyse mam nutkani 🤣 samozrejme si pockam do ultrazvuku ale radost uz je ![]()
@Manas91 píše:
@dedkova.6 ooo tak vitej v klubu. Jsme na tom uplne stejne, ja si tez delala jen jeden a ted doufam, ale jak jsem psala vyse mam nutkani 🤣 samozrejme si pockam do ultrazvuku ale radost uz je
No ja nutkani nemam
mela jsem trosku pred tema dvema tydny, ale ustala jsem to ![]()
Taky mam radost, ale po predchozim nezdaru, si to snazim jeste uplne nepripoustet, i kdyz to moc nejde ![]()
@Manas91 píše:
@dedkova.6 jasne no a kdy jdes na prvni ultrazvuk
V pondeli, ale nevim jestli to neni zbytecne brzy noo.. ty uz mas termin?
@dedkova.6 no ja mam 11.11 a budu v 6 tydnu. Rikala ze uz tam pujde videt, tak uvidime. Ted si v kterem v 5?
@Manas91 píše:
@dedkova.6 no ja mam 11.11 a budu v 6 tydnu. Rikala ze uz tam pujde videt, tak uvidime. Ted si v kterem v 5?
V pondeli to bude 6+1tt, takze ted 5+2tt, ja prave pak letim pryc a sla bych pak az v 9tt..Tak snad tam neco bude ![]()
@dedkova.6 joo ja si myslim ze pujde videt fazolka, musis tomu verit ☺️️
@Manas91 píše:
@dedkova.6 joo ja si myslim ze pujde videt fazolka, musis tomu verit ☺️️
Věřim, musí tam být
![]()
@Obycmama ani nevis jaka to je radost, kdyz se clovek snazil dlouho.
Ahoj ženy, tak já se k Vám přidávám ![]()
11.10. jsem měla 2.KET, podle data poslední MS bych měla být 6+4 tt
Jsem bez vejcovodů, před rokem v tenhle čas jsem prodělala mimoděložní. Je mi čerstvě 27. Úplně chápu ty vaše strachy, já jsem taky podělaná až za ušima, že se něco podělá
Pořád kontroluju, jestli nešpiním/nekrvácím, připadám si kolikrát, jak praštěná
Na ultrazvuk jdu 7.11., měla bych být 7+něco, tak snad půjde brouček už vidět.
Nevolnosti mám teda spíš celodenní, nezvracím, ale nárazově se mi xkrát za den navalí. Prsa mám dost citlivá, posledních pár dní mě dost bolí hlava. Sem tam nepříjemný tlak v podbřišku, neustále hledám nějaké chlácholivé články, že je to v pořádku ![]()
TP mi vychází podle aplikace kolem 24.6., tak uvidíme, jak moc se to změní. Přeju vám všem hodně štěstíčka, ať všechny ty naše prcky donosíme bez potíží a ať se brzo můžeme s těmi našem miminky pomazlit ![]()
@Kristýna2710 ahoj já byla na ET 13.10. Dnes jsem 5+3 a těhotenství po ivf se nepočítá podle ms ale podle transferu takže pokud byl 11.10. a měla jsi příklad 5 denní embryo tak to máš takhle ![]()