Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vsechny zdravim a pridavam se s terminem porodu 11.7. Nevim, jak vy, ale jsem docela vydesena, ze se neco nepovede - asi castecne i kvuli tomu, jak v kazdem druhem serialu nebo filmu nekdo potrati. Jste taky vyklepane, nebo jsem divna? Na prvni kontrolu k lekarce jdu 21.11. a desim se, ze se neco stane a srdicko nebude bit apod.
Jinak ja otehotnela cca po 3 mesicich po vyjmuti antikon. teliska, miminko jsme moc chteli a nemuzu porad uverit, ze se podarilo. ![]()
@KlarisaD Ahoj vítej, divná určitě nejsi, myslím že se každá z nás trochu bojí, ale snaž se na to nemyslet.😊 Už máš doma nějaké dítko? Jak ti je?
@Zita21 Ahoj, to je fajn že můžeš nachvilku odpočívat, přeju ti nevolnosti brzy odezní.😊
@Miri137 Nemam, bude (snad) prvni.
Ale o to jsem nervoznejsi.
@Zita21 Ahoj, taky mám doma dvouletou
To je super, že je takový zlatý a můžeš odpočinout. U nás je to dle toho, jak se slečna vyspi
![]()
@KlarisaD Ahojky nebooj, zkus na takové věci nemyslet, stát se muže cokoli ale ještě větší pravděpodobnost je ta, že bude všechno ok
Já to beru tak, že jak to má být tak to bude ![]()
@Miri137 To chápu, stejně máš můj obdiv! Držím pěsti, teď to bude určitě v pořádku ![]()
@KlarisaD ahoj
nejsi divná. Mám taky ohromný strach. Ale je třeba myslet pozitivně. Těšit se. Jen to jde těžko. Já myslím, že se nám po první kontrole trochu uleví.
já už jdu v úterý a až aby to bylo ![]()
@Luciie1811 to se nedivím
a až bude srdíčko tak to bude úplně úžasný pocit. ![]()
@KlarisaD ahojky, tez mam termin 11.7, na kontrolu jdu 14.11. Patrim do rizikove skupiny kvuli potratum i kvuli veku a muzu rict, ze se neskutecne bojim!
@Miri137 ach jo, to je masakr!!
ja se musela uz v tehu rozhodovat co s downackem. Mam dny kdy si reknu proc jsem ho dala pryc, mam vycitky a tak…nikdy si to neodpustim, i kdyz vim, ze to rozhodnuti spravne bylo. Jako,,trest,, si myslim, ze mi byl ten potrat po dowvnackovi a ted uvidim. Kazdopadne bych mela byt velmi brzy tez prevedene do pece genetickeho centra a vse podstoupit velice dukladne.
Musime doufat
![]()
Holky přejete si víc holčičku nebo kluka? Přemýšlely jste nad tím? Samozřejmě, že nejdůležitější je zdraví a také, že ať to bude jakkoliv, budete mimčo milovat ať je holka nebo kluk.
Já bych si přála asi víc kluka. A co jména? Už vymýšlíte? ![]()
@Bobina1234 ja si zatim tehu nepripoustim, proste se bojim zklamani :X ale vic by h chtela kluka
mam holku 13let, kluka necele 3 roky a s klukem si rozumim vice. Kazdopadne jmeno mam zase pro holku 😅 😅 😅ale asi i pro kluka uz pripravene. Minuly rok jsem silene chtela Jenovéfu, ale ta uz je v nebicku a ted jmeno nahlas reknu az po genetice
![]()
@rudepolemaku já jsem si to tady tak ledabyle pročetla a viděla jsem to, jake trápení tě potkalo
příroda je mocná čarodějka a bojíme se každá. Navíc se říká do třetice všeho dobrého, tak teďka už to určitě vyjde. Kdo děti má tak může říct, že od té doby co byly v bříšku ten strach začal a neskončil ani po porodu
já se třeba bojím pořád. Takže vím, že těhotenství bude takový stres, zda je vše v pořádku, ale musíme věřit.
Já nad jmény přemýšlím, víc jasno mám u holky ![]()