Termín porodu červenec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
4.11.22 20:45

Vsechny zdravim a pridavam se s terminem porodu 11.7. Nevim, jak vy, ale jsem docela vydesena, ze se neco nepovede - asi castecne i kvuli tomu, jak v kazdem druhem serialu nebo filmu nekdo potrati. Jste taky vyklepane, nebo jsem divna? Na prvni kontrolu k lekarce jdu 21.11. a desim se, ze se neco stane a srdicko nebude bit apod.
Jinak ja otehotnela cca po 3 mesicich po vyjmuti antikon. teliska, miminko jsme moc chteli a nemuzu porad uverit, ze se podarilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
4.11.22 20:52

@KlarisaD Ahoj vítej, divná určitě nejsi, myslím že se každá z nás trochu bojí, ale snaž se na to nemyslet.😊 Už máš doma nějaké dítko? Jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
4.11.22 20:54

@Zita21 Ahoj, to je fajn že můžeš nachvilku odpočívat, přeju ti nevolnosti brzy odezní.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
4.11.22 20:57

@Miri137 Nemam, bude (snad) prvni. :srdce: Ale o to jsem nervoznejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.11.22 21:02

@Zita21 Ahoj, taky mám doma dvouletou :lol: To je super, že je takový zlatý a můžeš odpočinout. U nás je to dle toho, jak se slečna vyspi :andel: :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.11.22 21:04

@KlarisaD Ahojky nebooj, zkus na takové věci nemyslet, stát se muže cokoli ale ještě větší pravděpodobnost je ta, že bude všechno ok :hug: Já to beru tak, že jak to má být tak to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.11.22 21:08

@Miri137 To chápu, stejně máš můj obdiv! Držím pěsti, teď to bude určitě v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
5.11.22 05:33

@KlarisaD ahoj :mavam: nejsi divná. Mám taky ohromný strach. Ale je třeba myslet pozitivně. Těšit se. Jen to jde těžko. Já myslím, že se nám po první kontrole trochu uleví. :srdce: já už jdu v úterý a až aby to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
5.11.22 05:34

@Luciie1811 to se nedivím :palec: a až bude srdíčko tak to bude úplně úžasný pocit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.11.22 05:43

@anavi13 kolik tt budeš v úterý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.11.22 07:28

@KlarisaD ahojky, tez mam termin 11.7, na kontrolu jdu 14.11. Patrim do rizikove skupiny kvuli potratum i kvuli veku a muzu rict, ze se neskutecne bojim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.11.22 07:35

@Miri137 ach jo, to je masakr!! :(( ja se musela uz v tehu rozhodovat co s downackem. Mam dny kdy si reknu proc jsem ho dala pryc, mam vycitky a tak…nikdy si to neodpustim, i kdyz vim, ze to rozhodnuti spravne bylo. Jako,,trest,, si myslim, ze mi byl ten potrat po dowvnackovi a ted uvidim. Kazdopadne bych mela byt velmi brzy tez prevedene do pece genetickeho centra a vse podstoupit velice dukladne.

Musime doufat :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.11.22 07:39

Holky přejete si víc holčičku nebo kluka? Přemýšlely jste nad tím? Samozřejmě, že nejdůležitější je zdraví a také, že ať to bude jakkoliv, budete mimčo milovat ať je holka nebo kluk.
Já bych si přála asi víc kluka. A co jména? Už vymýšlíte? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.11.22 07:43

@Bobina1234 ja si zatim tehu nepripoustim, proste se bojim zklamani :X ale vic by h chtela kluka ;) mam holku 13let, kluka necele 3 roky a s klukem si rozumim vice. Kazdopadne jmeno mam zase pro holku 😅 😅 😅ale asi i pro kluka uz pripravene. Minuly rok jsem silene chtela Jenovéfu, ale ta uz je v nebicku a ted jmeno nahlas reknu az po genetice :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.11.22 07:49

@rudepolemaku já jsem si to tady tak ledabyle pročetla a viděla jsem to, jake trápení tě potkalo :( příroda je mocná čarodějka a bojíme se každá. Navíc se říká do třetice všeho dobrého, tak teďka už to určitě vyjde. Kdo děti má tak může říct, že od té doby co byly v bříšku ten strach začal a neskončil ani po porodu :D já se třeba bojím pořád. Takže vím, že těhotenství bude takový stres, zda je vše v pořádku, ale musíme věřit.
Já nad jmény přemýšlím, víc jasno mám u holky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky