Termín porodu červenec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24413
6.11.22 06:53

@Miri137 děkuji :hug: no dala jsem si malý pivo a bylo. Byl tam blázinec, takže si razí ani nikdo moc nevšiml, že nepiji. Ale dalo mě to zabrat. Byla jsem úplně hotová. A maličko spinim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 07:13

Dobré ráno holky…tak se to rozseklo už dnes…žádný zázrak se nekoná… :D každopádně vám všem přeji krásná těhotenství, pohodový porod a zdravé dětičky :srdce: a já se můžu těšit na dovolenou do Egypta v červnu kterou máme zaplacenou… :dance:

• Citovat
  • Upravit
1110
6.11.22 08:03

@anavi13 Ahoj,ja vydržela jenom hodinu a musela jsem jít domů. spousty jídla a vůní 🙈a bylo mi blivno.
O tom špinění jsem četla, je to ok-můžeš špinit i po sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.11.22 08:24
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky…tak se to rozseklo už dnes…žádný zázrak se nekoná… :D každopádně vám všem přeji krásná těhotenství, pohodový porod a zdravé dětičky :srdce: a já se můžu těšit na dovolenou do Egypta v červnu kterou máme zaplacenou… :dance:

Zname te tu i jako neanonymni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
6.11.22 09:11
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky…tak se to rozseklo už dnes…žádný zázrak se nekoná… :D každopádně vám všem přeji krásná těhotenství, pohodový porod a zdravé dětičky :srdce: a já se můžu těšit na dovolenou do Egypta v červnu kterou máme zaplacenou… :dance:

To je mi líto. I když to bylo neplánované, tak je jasné, že to zamrzí. Užijte si dovolenou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
6.11.22 09:19

@Miri137 já musela vydržet do jedné a očistec. Taky se mi dělalo zle. Nemůžu jíst vůbec maso. Je mi z toho blbě jen to vidím, tak jsem to stihla jen upéct a nejsem schopná ochutnat :lol: řízek mě nevadí :D to je prostě zajímavé. U prvního to bylo to stejný :D teď tam musíme jít uklidit a mě se děsně nechce :mrgreen:
Jojo to špinění tak je. No je to opravdu slabé, tmavé. Budu doufat. Test mám ještě silnější. Samozřejmě jsem si ho musela udělat i když mi to řekne prd. Já u prvního hodně krvácela. Měla jsem hematom a bylo to jak když pustíš kohoutek. Opravdu hodně krve nárazově a mezitím špinění do dvanáctého týdne. U druhého syna jsem jen lehce zašpinila kolem toho 5tt. Asi jak teď. Ale mám za sebou dva potraty, takže se bojím no. První jsem spinila a ne a ne to odejít, tak jsem šla na kyretáž. U druhého jsem začala v 6tt krvácet. Prostě přišla opožděná menstruace. Hlavně to prostě bylo na ty moje narozeniny jak teď. Takže jsem z toho dost nervózní no. Oba ty potraty byli ve stejný termín jak teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
6.11.22 10:05

@anavi13 Věřím že to bude vporadku :hug: Moc se nenamáhej a skus odpočívat.
Ty jo, jsi pěkný držák do jedny bych to nedala 🙈 😂.
Mě je dnes ještě hůř než včera 🙃 ráno jsem se jen nasnidala a zase jsem v posteli :mrgreen:, tyhle nevolnosti jsou opravdu mazec, do toho mě bolí hlava a jeste jsem dnes úplně psychicky nejak rozladěná. porad brečím a ani proč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.11.22 10:11

@anavi13 a jsi dopovana leky?? ja jsme vzdy mela hematomy a spineni, od zacatku (po ovulaci) mam nasazeny progesteron i kvuli lepsimu uhnizdeni atd. Bez progesteronu bych take spinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.11.22 10:12

Jinak holky, ja jsem na rodicaku, k tomu pracuji a jeste delam v 36 skolu. Mam v te skolu strasne penez a nervu, ale vzhledem k memu vysoce rizikovemu tehu bych ji musela pozastavit(ale pockam az po screenu). Desi me sezeni 8 hodin na te tvrde zidli, uz ted jsem tam trpela :( Takze uvidime co ted vse budu muset stopnout v zivote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
6.11.22 14:40

@rudepolemaku jj jsem od začátku. Volala jsem doktorce s úplným duchem na testu :D několik dní před MS a hned mi dala utrogestan, byli jsme domluvené, že od nového roku ho po ovulaci nasadíme a ono to nějak vyšlo rychleji :D mám dva utrogestany ráno a dva večer. Já mám právě i nižší sliznici jak mám brzy ovulaci, takže to chce trochu pomoci. Zkoušela jsem test a čárku mám silnější než kontrolní. Tak snad je to dobrý. Je mi zle. Dostala jsem kuchařku a nejsem schopná ji prolistovat :D @Miri137 ty hormony jsou mazec :D těším se na klidnější druhý trimestr :D

@rudepolemaku tyjo toho máš hodně. Co děláš za školu? To sezení je naprd. Taky bych nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
6.11.22 17:03

To taky nechapu, mas muj obdiv. Ja bych rada sla na rizikac hned, pokud se na prvni prohlidce ukaze, ze je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.11.22 17:41

@anavi13 tam byla skoda, ze jsi nemela utros hned od ovulace aby sliznice vyskocila do vysky a embryo se krasne zavrtalo do vysoke sliznice a netvorilo se hned plno hematomu atd… ja to mam jinak stejne jak ty-kratke cykly, nizka sliznice, spineni behem cyklu a horsi sance na uhnizdeni prave a pak pri nem vznikaji errory. Jsem zvedava na utz jak to tam vypada ufff. Jeste si musim 8 dni pockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
6.11.22 17:51

@rudepolemaku njn, tohle těhotenství vzniklo ani nevím jak :D já měla u kluků duphaston od 17dc. Tak teď mám utrogestan od toho 20dc. Doufám, že to podrží. Na ten utrogestan jsem vždy kolem toho 5-6tt přecházela skrz krvácení. Já jdu v to úterý. Teď trochu i doufám, že ta sliznice vypadala lépe. Minule totiž na kontrole byla dobrá po ovulaci. Po tom druhém porodu se mi ten cyklus trochu změnil. Trochu se mi natahnul a i ta ovulace někdy byla později. Tentokrát ani pořádně nevím. Jsem docela zvědavá jak bude těhotenství velké. V to úterý bych měla být podle MS 5+5. U kluků jsem měla těhotenství o týden větší. Takže trochu doufám v srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.11.22 18:07

@anavi13 presne to mam jak pres kopirak, kazde tehu jen s utrosem :( tak uvidime jak to bude cele vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
6.11.22 18:11

@rudepolemaku a teď dobrý? Nešpiníš? Ono je to otravné. Hlavně mám nervy z toho jak tahám hodně mladšího. Jenže to jinak nejde. Celkově se nedá prosbou dětech moc šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí