Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Miri137 děkuji
no dala jsem si malý pivo a bylo. Byl tam blázinec, takže si razí ani nikdo moc nevšiml, že nepiji. Ale dalo mě to zabrat. Byla jsem úplně hotová. A maličko spinim ![]()
Dobré ráno holky…tak se to rozseklo už dnes…žádný zázrak se nekoná…
každopádně vám všem přeji krásná těhotenství, pohodový porod a zdravé dětičky
a já se můžu těšit na dovolenou do Egypta v červnu kterou máme zaplacenou… ![]()
@anavi13 Ahoj,ja vydržela jenom hodinu a musela jsem jít domů. spousty jídla a vůní 🙈a bylo mi blivno.
O tom špinění jsem četla, je to ok-můžeš špinit i po sexu.
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky…tak se to rozseklo už dnes…žádný zázrak se nekoná…každopádně vám všem přeji krásná těhotenství, pohodový porod a zdravé dětičky
a já se můžu těšit na dovolenou do Egypta v červnu kterou máme zaplacenou…
Zname te tu i jako neanonymni???
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky…tak se to rozseklo už dnes…žádný zázrak se nekoná…každopádně vám všem přeji krásná těhotenství, pohodový porod a zdravé dětičky
a já se můžu těšit na dovolenou do Egypta v červnu kterou máme zaplacenou…
To je mi líto. I když to bylo neplánované, tak je jasné, že to zamrzí. Užijte si dovolenou ![]()
@Miri137 já musela vydržet do jedné a očistec. Taky se mi dělalo zle. Nemůžu jíst vůbec maso. Je mi z toho blbě jen to vidím, tak jsem to stihla jen upéct a nejsem schopná ochutnat
řízek mě nevadí
to je prostě zajímavé. U prvního to bylo to stejný
teď tam musíme jít uklidit a mě se děsně nechce ![]()
Jojo to špinění tak je. No je to opravdu slabé, tmavé. Budu doufat. Test mám ještě silnější. Samozřejmě jsem si ho musela udělat i když mi to řekne prd. Já u prvního hodně krvácela. Měla jsem hematom a bylo to jak když pustíš kohoutek. Opravdu hodně krve nárazově a mezitím špinění do dvanáctého týdne. U druhého syna jsem jen lehce zašpinila kolem toho 5tt. Asi jak teď. Ale mám za sebou dva potraty, takže se bojím no. První jsem spinila a ne a ne to odejít, tak jsem šla na kyretáž. U druhého jsem začala v 6tt krvácet. Prostě přišla opožděná menstruace. Hlavně to prostě bylo na ty moje narozeniny jak teď. Takže jsem z toho dost nervózní no. Oba ty potraty byli ve stejný termín jak teď.
@anavi13 Věřím že to bude vporadku
Moc se nenamáhej a skus odpočívat.
Ty jo, jsi pěkný držák do jedny bych to nedala 🙈 😂.
Mě je dnes ještě hůř než včera 🙃 ráno jsem se jen nasnidala a zase jsem v posteli
, tyhle nevolnosti jsou opravdu mazec, do toho mě bolí hlava a jeste jsem dnes úplně psychicky nejak rozladěná. porad brečím a ani proč ![]()
@anavi13 a jsi dopovana leky?? ja jsme vzdy mela hematomy a spineni, od zacatku (po ovulaci) mam nasazeny progesteron i kvuli lepsimu uhnizdeni atd. Bez progesteronu bych take spinila
Jinak holky, ja jsem na rodicaku, k tomu pracuji a jeste delam v 36 skolu. Mam v te skolu strasne penez a nervu, ale vzhledem k memu vysoce rizikovemu tehu bych ji musela pozastavit(ale pockam az po screenu). Desi me sezeni 8 hodin na te tvrde zidli, uz ted jsem tam trpela
Takze uvidime co ted vse budu muset stopnout v zivote
@rudepolemaku jj jsem od začátku. Volala jsem doktorce s úplným duchem na testu
několik dní před MS a hned mi dala utrogestan, byli jsme domluvené, že od nového roku ho po ovulaci nasadíme a ono to nějak vyšlo rychleji
mám dva utrogestany ráno a dva večer. Já mám právě i nižší sliznici jak mám brzy ovulaci, takže to chce trochu pomoci. Zkoušela jsem test a čárku mám silnější než kontrolní. Tak snad je to dobrý. Je mi zle. Dostala jsem kuchařku a nejsem schopná ji prolistovat
@Miri137 ty hormony jsou mazec
těším se na klidnější druhý trimestr ![]()
@rudepolemaku tyjo toho máš hodně. Co děláš za školu? To sezení je naprd. Taky bych nevydržela.
To taky nechapu, mas muj obdiv. Ja bych rada sla na rizikac hned, pokud se na prvni prohlidce ukaze, ze je vse ok.
@anavi13 tam byla skoda, ze jsi nemela utros hned od ovulace aby sliznice vyskocila do vysky a embryo se krasne zavrtalo do vysoke sliznice a netvorilo se hned plno hematomu atd… ja to mam jinak stejne jak ty-kratke cykly, nizka sliznice, spineni behem cyklu a horsi sance na uhnizdeni prave a pak pri nem vznikaji errory. Jsem zvedava na utz jak to tam vypada ufff. Jeste si musim 8 dni pockat
@rudepolemaku njn, tohle těhotenství vzniklo ani nevím jak
já měla u kluků duphaston od 17dc. Tak teď mám utrogestan od toho 20dc. Doufám, že to podrží. Na ten utrogestan jsem vždy kolem toho 5-6tt přecházela skrz krvácení. Já jdu v to úterý. Teď trochu i doufám, že ta sliznice vypadala lépe. Minule totiž na kontrole byla dobrá po ovulaci. Po tom druhém porodu se mi ten cyklus trochu změnil. Trochu se mi natahnul a i ta ovulace někdy byla později. Tentokrát ani pořádně nevím. Jsem docela zvědavá jak bude těhotenství velké. V to úterý bych měla být podle MS 5+5. U kluků jsem měla těhotenství o týden větší. Takže trochu doufám v srdíčko.
@anavi13 presne to mam jak pres kopirak, kazde tehu jen s utrosem
tak uvidime jak to bude cele vypadat
@rudepolemaku a teď dobrý? Nešpiníš? Ono je to otravné. Hlavně mám nervy z toho jak tahám hodně mladšího. Jenže to jinak nejde. Celkově se nedá prosbou dětech moc šetřit.