Termín porodu červenec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
6.11.22 18:19

@anavi13 zaspinila jsem v dobe uhnizdeni, od te doby nic, ale bojim se vzdy kouknout na spodni pradlo, ze tam krev bude :( strach obrovsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
6.11.22 19:14

@rudepolemaku musí to být tentokrát bez komplikací :hug: já pořád malinko špiním. Ještě mi onemocněl starší syn. Má rýmu a teď měl zvýšenou teplotu. Skvělý :zed: už zase :zed: a já začínám mít samozřejmě taky rýmu :zed: to je teď pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.11.22 19:21

@anavi13 nj ryma.. bohuzel to je u nas take porad :( a beres k utrosi jeste ascorutin? ja beru 2-0-2 jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
6.11.22 19:25

@rudepolemaku NN neberu. Uvidím co bude zítra a kdyžtak budu volat na gyndu, že bych došla zítra. Ale stejně to neovlivním. To je teď buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.11.22 19:27

@anavi13 ascorutin je super vec, vzdy mi stim spinenim pomohl. Ja spinila ve vsech tehu - mam dve deticky. Jakmile se ukazala i cervena krev, bylo zle. Ale ascorutin je opravdu fajn, dej vedet co na gynde. Moc drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
6.11.22 19:29

@rudepolemaku taky jsem ho u prvního měla. A stejně jsem krvácela opravdu hodně červenou krví. No uvidíme. Zase bych raději vydržela do úterý, aby bylo opravdu něco vidět.

Teď koukám, že tam v pondělí není. Má dovolenou. Tak prostě počkám. Do špitálu se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
7.11.22 11:41

@anavi13 Ahoj už se nám to blíží, nemužu se dočkat zítřku :dance:.Moje nevolnosti mě mučí. dnes je vařila jen zapečené těstoviny, abych to vydržela. Strašně mi vadí pachy z kuchyně. Celý víkend vařil snoubenec :D. Jestli to u mě nepřejde, budu vařit v respirátoru :mrgreen: J. ešte že sofi je dnes zlatíčko a nechá mě i odpočnout si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
7.11.22 13:09

@Miri137 ahoj, už aby to bylo. :dance: my se dnes válíme. Máme všichni rýmu :zed: tak snad mi bude zítra líp. A i ty nevolnosti mě tak netrápí jak mám ucpaný nos :lol: špinění nějak ustalo. Teď přes den dobrý. Ale bojím se každé návštěvy toalety. No chci ten zítřek a vědět na čem jsem. :D já dnes nevařila. Měla jsem tu zbytky z oslavy. zvládla jsem řízek a bramborový salát, ale dát si kus masa je nemožné. To se mi hned navalí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.11.22 13:26

Ahoj holky, z dovolením se k vám přidám. Od 3.11 pozitivní TT. Zatím dělán 3×, poslední dnes rano, proužek nic moc, ale po zaschnutí je vidět. Mám zpoždění MS 6 dni a po ovulaci jsem zhruba 22 dni. Bolest v podbrišku, nespavost, citlivá prsa, zatím teda ani žádné špinění. Řekli jsme si s přítelem, že to proste necháme na přírodě a ono se nejspíše povedlo hned na první pokus, na dovolené na moři :). Bylo by moje první, nikdy jsem ani těhotná nebyla. Tak z toho mám docela vítr. Dneska jsem se objednala na gyndu a mám první prohlídku 24.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
7.11.22 13:35

Ahoj, také se přidávám. Již mám doma jednoho 17m. prcka.. TT pozitvní už týden, v pátek poprvé na vyšetření. Zatím to zvládám bez nevolností, ale čekám kdy to přijde. V prvním těhu jsem prozvracela 7 měsìců.

Ať se všem moc daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
7.11.22 15:49

Ahojky holky, ja jsem dneska mela den :X. Po obede jsem zacala spinit + krev. Jela jsem hned na gyndu. Dnes bych mela byt 5+0, na utz se ukazalo tehotenstvi v deloze, takze se vyloucilo mimodelozni. Byl videt zloutkovy vacek i zarodek pro plod. Pod plodovym vejcem se ukazal duvod krvaceni - hematom. Mela jsem s nim problemy vzdy v tehu, netusim proste duvod. Kazdopadne to nevypada zas tak zle. Hematom byl kousek az pod plodovym vejcem, coz je vice mene nejlepsi ulozeni pro hematom. Kdyz bude chtit odejit, nemel by s sebou vzit embryo. Mam narizeny klid, kdyz bych byla v praci, ihned neschopenku( jsem na rodicaku). Mam nove i utrogestan a budeme cekat co bude. Dalsi kontrola za tyden, uff… to byl den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
7.11.22 16:01

@rudepolemaku ahoj. Achjo. Ale ten ultrazvuk je super na ten týden :palec: ten utrogestan to zachrání :srdce: zvládneš doma klidový režim? Šetři se :srdce: já od rána čisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
7.11.22 16:05

@nikive ahoj, tak snad to bude tentokrát bez nevolností :palec: @Markychanny ahoj, to byl fofr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
7.11.22 16:14

@anavi13 klidovy rezim no….Dokazu byt vic v klidu, ale mam jeste dalkova studia, zkousky a plno zarizovani. Samozrejme se musim setrit, s tim pocitam. Uplne jsem se vydesila, brecela jsem, ze je konec u mudry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24413
7.11.22 16:46

@rudepolemaku :hug: já měla přesně takový u prvního syna je tady :srdce: snaž se šetřit. Netahat nic těžkého a co nejvíc odpočívat. Co jde odsun. Určitě to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí