Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luciie1811 Ahoj čekáš první mimi? Jak se cítiš? Na kdy ti vychází termín?
@Miri137 no jak se to vezme dva roky zpět jsem prodělala po IUI biochemické těhotenství teď jsme byla 13.10. na první IVF tak doufám že už to konečně vyjde jinak podle ms mi vychází termín na 5.7.2023 ![]()
Ahoj holky, pijete nějaké caje nebo berete nějaké vitamíny? Já mám jenom pregnafolin 800🙂
@Luciie1811ahoj ![]()
@Miri137 já beru zatím jen kyselinou listovou, ale přejdu na femibion. Ono je to asi celkem jedno ![]()
Mě taky síly
a ráno mi teda začíná být slušně blbě než se najím
včera jsem musela vytáhnout pásek z kalhot, pač mě tlačil. Jsem se tomu musela smát, když si uvědomím, že je to zatím úplně maličké.
A holky, jste zdravé? Z toho mám teď největší hrůzu. Syn nosí nemoci ze školky. Já se nemůžu zbavit nachlazení. S mladším jsem včera byla na ORL. Má zánět ouška. No snad už budeme konečně zdraví. Teď je to mazec.
Tak moje testy
jen mi dost blbě fotí telefon. Ale dnes mám z té čárky opravdu radost ![]()
A jména
holky, my vůbec nevíme. To bude velký boj. Holčičku jsem chtěla Anežku, Emilii. To byl takový můj sen. Ale kluky mám na písmeno M a přemýšlím, že bych chtěla v tomto pokračovat. Líbí se mi Meda. U kluka netuším. To se mi nelíbí na M už snad nic a nebo to máme v rodině. Děláme si srandu, že to bude Medard ![]()
Ahoj holky, já beru všechny vitamíny od Viridian- listovou, pregnancy Complex, vitamin d
A jinak mi nic není, tak jsem z toho taková nesvá
všem držím pěsti, čárky máte krásný:)
@anavi13 Ahoj, Sofinka taky marodí má 38,3.Uvidime co z toho bude, zatím žádný kašel ani rýma. Kolem nás všude covid toho se trochu desim. Preju vám brzké uzdravení
Čárka moc hezká ![]()
A co se tyce pásku jsme na tom stejně 😂 😂 😂
Holky já pracuji na pediatrii a tady samy infekce, takže mám respirátor, ale budu si brát radši na listopad neschopenku.
@Viktorinka4 Je dobře že ti nic není a nevolnosti ještě můžou přijít ale taky nemusí vůbec 😊.Se synem jsem vůbec nevěděla že jsem tehulka jen mi rostlo bříško, a se Sofi jsem měla všechny tehu příznaky 😂. Kdy máš kontrolu?
@PetraMar94
Ahoj 😊 úplně se v tohle příspěvku vidím. měla jsem to úplně stejně. Termín podle aplikace bych měla mít 22.6 ![]()
@Miri137 tak ať je brzy v pořádku. U nás jen hrozná zadní rýma. No má píchnute obě uši chudáček. ![]()
@Viktorinka4 ono je to asi rozumné. Ty dětské nemoci jsou zlo. Příznaky určitě nemusí být žádné. Ono není o co stát. Moc příjemné to kolikrát není
na ty vitamíny musím mrknout. Já jedu vždy klasiku podle doktorky femibion, ale asi ta kvalita nebude úplně super. I když co si budeme vykládat. Nejlepší je pestrá strava.
Ahojda ![]()
hlásím se k vám taky
TP mi vychází podle apky 3. 7., na kontrolu jdu 11. 11., už se nemůžu dočkat, snad jsme to se sestrou vypočítaly dobře, já vysadila antinu a už jsem měsíčky nedostala, takže jsme to tak nastřelily ![]()