Ambulantní konizace cipku

662
25.2.22 09:04

Ambulantní konizace cipku

Dobrý den jsem 4 den po konizaci žádné bolesti jen spinim hodně se snažím odpočívat kdy jste začali třeba sedět na židli? Nebo chodit do školky máme ji cca 10.min od baráku pomohl někomu kontryhelovy čaj?? Přišla vám Ms v termínu? Kdy vám přišli výsledky z hystologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8892
25.2.22 10:11

Já jsem fungovala hned ten den. Tebe bolí, když sedíš? Hisotlogie my přišla cca za 14 dni. já jsem byla na konizaci už podruhý, poprvý v kratdobý narkóze a podruhý v lokálním umrtvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.2.22 10:24

@Coco 74 ne úplně že by mě to bolelo spíš jde asi o blbý pocit abych něco nepotentovala skrz uzdravení tak to je fajn skrz tu hystologii že přišla brzo mě Dr do papíru napsal měsíc což mi bylo divné jinak po bytě chodím v pohodě tak si myslím že do školky bych taky zvládla dojít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
25.2.22 10:28
@Lenca118 píše:
@Coco 74 ne úplně že by mě to bolelo spíš jde asi o blbý pocit abych něco nepotentovala skrz uzdravení tak to je fajn skrz tu hystologii že přišla brzo mě Dr do papíru napsal měsíc což mi bylo divné jinak po bytě chodím v pohodě tak si myslím že do školky bych taky zvládla dojít

Já mám 2 děti a jsem rozvedená, takže fungovat jsem musela hned od prvního dne, ani jsem nemela bolesti, nic. Tak myslím, že zvládneš v pohodě. Jediny omezení je dodržování šestinedělí a nenosit pár dní nic těžkýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 10:58
@Lenca118 píše:
@Coco 74 ne úplně že by mě to bolelo spíš jde asi o blbý pocit abych něco nepotentovala skrz uzdravení tak to je fajn skrz tu hystologii že přišla brzo mě Dr do papíru napsal měsíc což mi bylo divné jinak po bytě chodím v pohodě tak si myslím že do školky bych taky zvládla dojít

Záleží na pracovišti, kde se histologie dělá. U mě šel vzorek na statim a i tak trvalo dovyšetření přes 3 týdny, 4-5 týdnů je prý normální čekací doba…

• Citovat
  • Upravit
8892
25.2.22 11:03

Já se teď schválně podívala, a výsledek mi poslala gynekoložka přesně za 3 týdny, tak těch 14 dní jsem si pamatovala špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
25.2.22 13:20
@Lenca118 píše:
Dobrý den jsem 4 den po konizaci žádné bolesti jen spinim hodně se snažím odpočívat kdy jste začali třeba sedět na židli? Nebo chodit do školky máme ji cca 10.min od baráku pomohl někomu kontryhelovy čaj?? Přišla vám Ms v termínu? Kdy vám přišli výsledky z hystologie?

Ja vzdycky ziram kdyz to ctu, na konizaci jsem se objednavala do nemocnice, regulerne jsem tam lezela a delali mi to pri plne narkoze i jdyz asi je 2o min. a domu jsem sla asi za 4 dny fakt..bobuzel jsem musela jeste jednou, takze mam cipek total osekany, a zase do nemocnice, holcina co tam byla se mbou, ba tom byla stejne :nevim: a vysledky za tei nedele v nemocnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
25.2.22 13:29
@lilith1 píše:
Ja vzdycky ziram kdyz to ctu, na konizaci jsem se objednavala do nemocnice, regulerne jsem tam lezela a delali mi to pri plne narkoze i jdyz asi je 2o min. a domu jsem sla asi za 4 dny fakt..bobuzel jsem musela jeste jednou, takze mam cipek total osekany, a zase do nemocnice, holcina co tam byla se mbou, ba tom byla stejne :nevim: a vysledky za tei nedele v nemocnici..

Fakt? ja byla podruhy jen v lokalnim umrtveni a byla jsem rada, ze jsem nemusela zbytecne do narkozy. Poprvé jsem byla na klinice cca 3 hodiny dohromady, to byla plna narkoza krátkodobá.
Asi záleží na gynekologovi. Ty lokalní anestezie jsem se teda bála, ale nakonec to nic nebylo, a z klinky jsem jela rovnou na obed do restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.2.22 13:32

@lilith1 já byla ambulantně přímo u Dr který mi dělal i před tím vyšetření našel nález a objednal na konizaci byla jsem cca do 10-15 min hotová to mě mrzí že vám ho tolik osekali já doufám že vše vzal Dr snad výsledky budou ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
25.2.22 13:35
@Lenca118 píše:
@lilith1 já byla ambulantně přímo u Dr který mi dělal i před tím vyšetření našel nález a objednal na konizaci byla jsem cca do 10-15 min hotová to mě mrzí že vám ho tolik osekali já doufám že vše vzal Dr snad výsledky budou ok…

Ne me to nemrzi uz jsen starsi a deti jsem neplanovala, ja naopak nadavala ze to nevzal zrovna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
25.2.22 13:38
@Lenca118 píše:
@lilith1 já byla ambulantně přímo u Dr který mi dělal i před tím vyšetření našel nález a objednal na konizaci byla jsem cca do 10-15 min hotová to mě mrzí že vám ho tolik osekali já doufám že vše vzal Dr snad výsledky budou ok…

Určite budou :hug:, to cekani neni prijemny, to znam.
Já děti další taky uz nechci, bude mi za chvili 50 a deti uz mam. No a taky me spis mrzi, ze jsem musela podruhy. Jinak me to delala pokazdy moje gynekolozka za nejakej malej poplatek na klinice, kam ale normalne nechodim, ona tam za mnou prijela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 13:38
@lilith1 píše:

Záleží na rozsahu a použité metodě. Pokud to jde, provádí se konizace elektrickou kličkou (LEEP, LOOP) a to je opravdu ambulantní zákrok v lokální narkóze nebo na masku. Pokud tato metoda není možná, je potřeba delší anestezie a bývá i delší hojení… Já jsem byla dva dny v nemocnici i kvůli diagnostické biopsii.

• Citovat
  • Upravit
8892
25.2.22 14:00
@Anonymní píše:
Záleží na rozsahu a použité metodě. Pokud to jde, provádí se konizace elektrickou kličkou (LEEP, LOOP) a to je opravdu ambulantní zákrok v lokální narkóze nebo na masku. Pokud tato metoda není možná, je potřeba delší anestezie a bývá i delší hojení… Já jsem byla dva dny v nemocnici i kvůli diagnostické biopsii.

J, já jsem měla tou elektrickou klickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.2.22 15:33

Já byla ambulantně 1.2., měla jsem to bez pracovní neschopnosti a druhý den jsem šla normálně do práce (nemám sedavou práci, dělám ve výrobě). Nicméně mě zajímalo, kdy mohu začít běhat (můj koníček), tak to mi doktor řekl, že za 10-14 dní po zákroku, samozřejmě musím být bez potíží a sex a bazén až za 6 týdnů. Nekrvácela jsem a ani nešpinila vůbec, MS dorazila 3 dny po termínu a zcela normální, jako každý jiný měsíc předtím. Výsledky za měsíc od konizace, které mají poslat mé gynekoložce, tam jdu příští týden 1.3.,nicméně, když jsem se minulý týden na kontrolu objednávala, mezi řečí jsem se zeptala, jestli výsledky už náhodou nedorazily a ne, byla tam jen zpráva ze zákroku, tak uvidím v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí