Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud krvaceni neni silne (jako pri silne MS) a bez ustani, asi bych neresila, myslim, ze to odezni za par dni, mozna driv, spis jste to mozna mohli rozdrazdit tim sexem, v nejhorsim si zitra na gyndu zavolej znovu a popis situaci a jestli by te vzali driv
jestlize jsi mela fibrom/dermoid na levem vajecniku, je velka pravdepodobnost, ze se objevi i na pravem, to tak byva a mela jsem to taky a takova cysta nezmizi sama od sebe
ovsem pokud to byla cysta s tekutinou uvnitr, mohla jednoduse prasknout a ty se „jen“ cistis
Ahoj, chtela bych se zeptat. Je mi 22let a kdyz mi bylo 18, mela jsem cystu na levem vajecniku a tak mi museli laparoskopicky pulku odoperovat, od te doby mam klid. Ale cca pul roku zpatky se mi objevila cysta ma druhem -pravem vajecniku. Gynekolog mi rekl, ze to neni tak hrozne a ze to samo zmizi.
No a ted cca 3 dny zpatky me zacalo bolet pri sexu s pritelem na prave strane, i on rikal ze tam neco citi. A vcera vecer jsem zacala mit tmave hnedy vytok ktery trval do dnesniho rana a to se zmenilo v lehkou krev a bolest toho vyjecniku. Objednana jsem na gyndu az 2.3, ale bolesti mam a bojim se. Tak nevim zda to resit pohotovosti nebo cekat. Jestli mate nekdo zkusenost. Dekuji.