Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@azaleila píše:
Troll? @admin
jak poznáš tak rychle trola?
mě to přijde jako v podstatě nevinný dotaz na který bych odpověděla, že záleží i na váze a vyspělosti, a že pokud nedostane do 15 ať se poradí s pediatrem, popř. gynekologem
@azaleila píše:
Troll? @admin
Hele, spíš podle stylu vyplašená holka, která ještě nemenstruovala.
Zakladatelko, do šestnácti je to OK. Potom bych zašla na gyndu. Že menstruuješ určitě poznáš ![]()
@SlečnaDahlia píše:
Hele, spíš podle stylu vyplašená holka, která ještě nemenstruovala.Zakladatelko, do šestnácti je to OK. Potom bych zašla na gyndu. Že menstruuješ určitě poznáš
Vyplašená holka která ještě nemenstruovala má čtrnáctiletou dceru? ![]()
@welovefashion píše:
jak poznáš tak rychle trola?mě to přijde jako v podstatě nevinný dotaz na který bych odpověděla, že záleží i na váze a vyspělosti, a že pokud nedostane do 15 ať se poradí s pediatrem, popř. gynekologem
Je to celý divně splácaný…
@azaleila já si taky spíš myslím, že zakladatelka je ta 14 letá holka ![]()
@azaleila píše:
Vyplašená holka která ještě nemenstruovala má čtrnáctiletou dceru?
Ehm, ne, Sherlocku. Píše to ta čtrnáctiletá dcera, jakoby „máma čtrnáctileté holky“.
Taky se mi zdá že to spíš píše ta 14 letá holčina, než máma čtrnáctileté.
Zakladatelko, ať je to jak chce, do 16 je to ještě normální. Hodně závisí i na celkové fyzické vyspělosti. Pokud bych generalizovala, tak se dá říst že holky které jso ucelkově drobné, hubené a později jim začaly růst prsa, boky, ochlupení, tak ty si na první menstruaci počkají trochu déle, než ty které jsou oplácanější a začaly se vyvíjet dříve.
Není na tom nis špatného, každé tělo je jiné a pokud menstruace do 16 narozenin nepřijde, šla bych se zeptat na gynekologii.
Já dostala první menzes až v 17.ti.Byla jsem hubeňoučká.
Každý to má jinak, neteř to zas dostala už v 11. letech.
@welovefashion dobře no, mám znamou/kámošku a te je 14 poprosila mě abych to sem takhle napsala přesně jak to píše, nechtěla to od mě vysvětlit, chtěla proste tu, pouze jsem napsala to co chtěla, omlouvám se vám, takhle jsme se dohodli že ji to pak řeknu co tu napsali
Ahoj, mám dceru 14 let, v srpnu ji bude 15 let, chci se zeptat jak je to S první menstruací, ještě ji nedostala a ona se docela boji aby neměla nějakou nemoc, vim že to může dostat i v 16 ale všichni kámošky atd to už dostali a já nevím co mám dělat, kdy jste to dostali vy nebo dcery a dostal to někdo až později cca 15 nebo 16 let a jak to dcera pozná