Amc a nachlazení

35
3.11.10 11:05

amc a nachlazení

ahoj,za par dnu jdu na AMC, bohuzel jsem nejaka nachlazena (boleni v krku a ryma) a ted nevim, jestli to nemam nahodou odlozit. Jeden DR mi rikal, ze musim byt zdrava, na genetice mi rekli,ze ryma a nachlazeni nevadi, vadi kasel,ktery namaha bricho, tak ted porad resim zda jit a nebo to odlozit, i kdyz si nejsem jista zda to necemu pomuze. Doma jiz nekolik tydnu bojujeme s nachlazenim, kdyz to nejsem ja, tak za chvili uz prska manzel a nebo syn. A tak si to tu pekne predavame. Ted nedelam nic jineho nez ze stale studiji nejake informace o AMC a nachlazeni.
Jake s tim mate zkusenosti? Co si myslite, diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
3.11.10 12:30

Ahojky, na amniu jsem byla. Myslím si, že záleží, jak hodně jsi nastydlá. Já jsem alergička a samozřejmě se neléčím. Vezmu si Zyrtec, až když už nemůžu dýchat, jinak nic, takže mám rýmu celoroční. Pokud máš, ale takovou tu akutní, že máš neustále kapesník u nosu, tak si myslím, že i smrkáním si namáháš břišní svalstvo. Nejlepší bude, když se poradíš přímo s doktorem, podle intenzity rýmy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.11.10 12:45

Mela bys byt 100% fit. Tim, ze se jehla dostane az do plodoveho vaku, tak se muze otevrit pristup pro infekci, coz muze skoncit dost nestastne a jakykoliv vir v tele muze teto pristupove cesty vyuzit.
Zkusila bych se v pripade pretrvavajicich problemu domluvit na genetickem utz, ktery by mohl neinvazivni cestou potvrdit ci vyvratit podezreni na postizeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 19:05

Ahoj, já jsem par dnů po AMC a stále cítím sem tam bolest vpichu a břicha. Jinak křeče nemám, ale jak jsem teď nejde na diskuzi četla, ze některé ženy po tomhle zákroku potratily až treba po týdnu nebo po 14 dnech, kvůli zaneseni infekce, tak se tím úplně teď strachuju :( člověk si mysli, ze když odpočívá, tak je vše ok a ono se třeba uvnitř něco děje.. ach jo a kontrolu mám až za týden.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky