Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tato dvě jména bych k sobe nedala ačkoli jinak mi dávat 2 nevadí obzvlášť z důvodu jako máte vy. Já osobne bych dala jen Amelia a ještě bez čárky.
Já si nemůžu pomoct, ale tato 2 jména mi k sobě nesedí. Ale každému se líbí něco jiného a je to každého volba… Kdybych si měla vybrat, dám jen Amélie - moc hezké jméno i bez A na konci…
Tato kombinace se mi zdá přeplácaná, dala bych jenom jedno. Mně se líbí Amélie ![]()
@Malyhrosik Pokud máte mezinárodní příjmení, OK. Ale Amelia bez čárky. Pokud máte slovensky či česky znějící příjmení, dala bych Améliu nebo Amélii(Amélia, Amélie), ale bez té Elizabeth. Znala jsem jedu Elizabeth Jirouškovou, a doteď přemýšlím, jestli rodiče žili v cizině nebo proč má děvče takové jméno s typicky českým příjmením
.
Ja bych to videla na dve holcicky, jednu Amelii a druhou Elizabeth
dohromady pro jednu je to dost krkolomne
Nedala bych..prijde mi to moc dlouhé a přijde mi to jako pro princeznu z pohádky.. ![]()
Děkuji všem moc za názory, já si hned říkala, že to zní divně, však má druhá polovička to viděla jinak
![]()
Také mi to přijde hodně překombinované, pokud máte navíc české příjmení tak to nezní moc hezky. Obě jsou krásné, ale dohromady mírně šílené ![]()
Je to krásná kombinace
Klidně ho dejte. Ale já bych spíš volila verzi Amelia Elisabet ![]()
Anebo bych volila: Amelia Eliška či Amelia Alžběta - pokud máte české příjmení.