American burger!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35791
6.4.15 22:00

Ja bych treba ocenila dobry sandwitch, hodne zeleniny, dobre ingredience, domaci limo nebo ledovy caj. A neco pro deti co neni smazeny. Klidne i krabicky s nakrajenym ovocem, jogurt s musli a ovocem, neco co se da vzit sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.15 22:05
@dalimil píše:
Mě se spíš líbí takové ty pojízdné pidi stánky s hotdogy jako v amerických filmech, kvalitní pečivo, jakostní párky, velký výběr příloh. Budeš mobilní,
v létě na koupališti, v zimě u obchodaku. Menší vstupní náklady a větší záběr zákazníků. Burger si dávám v restauraci v klidu, s pivkem, ne na stojaka u okýnka…

Ja jsem se setala s pojizdnou dodavkou. Parkuje u trhu, detskych parku, blizko kina a nebo na nejakych akci, hlavne vecer pro mlade jedou. Ja by jsem treba delala i kruti. Kruti maso neni tolik nakladne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.15 22:09

Tak řízky nejsou úplně nejhloupější nápad.. :)
Já poslední dobou přemýšlím o nějaké pecce. Něco co tu ještě není.. :)
Kebaby na každém rohu, to není ono. Pikadory a burgery z placek z Makra, taky ee. Zmrzlinové stánky budou na každém rohu. Tříště už méně.
Chce to něco originálního… :)

• Citovat
  • Upravit
46669
6.4.15 22:10
@pikola píše:
Ja bych treba ocenila dobry sandwitch, hodne zeleniny, dobre ingredience, domaci limo nebo ledovy caj. A neco pro deti co neni smazeny. Klidne i krabicky s nakrajenym ovocem, jogurt s musli a ovocem, neco co se da vzit sebou.

Taky jsem pro sendviče :palec:
Já třeba měla hodně ráda Subway, než to u nás zrušili (existuje to vůbec ještě?). Byla jsem ochotná za výbornou, kvalitně plněnou bagetu dát 130,–. Kolikrát jsem ji měla nadvakrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.15 22:11

Já jsem právě myslela mít otevřeno např. do půlnoci, do jedné např. Samozřejmě pojízdné je lepší :) ale netuším, jak je to se stáním na určitých místech. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.15 22:21
@KPKristy píše:
Taky jsem pro sendviče :palec:
Já třeba měla hodně ráda Subway, než to u nás zrušili (existuje to vůbec ještě?). Byla jsem ochotná za výbornou, kvalitně plněnou bagetu dát 130,–. Kolikrát jsem ji měla nadvakrát :D

Sendvic od Subway miluji a pritom to neni slozite. Ale musi byt teply. Zvlast tunakovy ( tunak+ zelenina), se salamem ( salam + zelenina), tam je nejdulezitejsi ta houska. Pro deti delaji podobne se salemem, syrem.
Pojizde auto zaparkuje na parkovisti, chvili postoji a odjede ne? Parkovani stejne, akorat s otevrenym oknem :D Tak funguje i auto, co rozvazi zmrzku. Ale jak to je uredne, to nevim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.15 22:25
@Anonymní píše:
Sendvic od Subway miluji a pritom to neni slozite. Ale musi byt teply. Zvlast tunakovy ( tunak+ zelenina), se salamem ( salam + zelenina), tam je nejdulezitejsi ta houska. Pro deti delaji podobne se salemem, syrem.
Pojizde auto zaparkuje na parkovisti, chvili postoji a odjede ne? Parkovani stejne, akorat s otevrenym oknem :D Tak funguje i auto, co rozvazi zmrzku. Ale jak to je uredne, to nevim.

Tak já právě vím, že byla se stánkem kámoška připojená na elektřinu k nejblizší zásuvce, a s nimi to projednávala a platila, odpadní hadice šla do kanálu nejbližšího a přípojka vody taktéž.
Již jsem jí psala o rady, že si to nepamatuji.

• Citovat
  • Upravit
35791
6.4.15 22:30

No ajak mas vymyslene to cekani na jidlo? Dobry burger dopredu neudelas. A ohrivany bude hnusny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.15 22:44
@pikola píše:
No ajak mas vymyslene to cekani na jidlo? Dobry burger dopredu neudelas. A ohrivany bude hnusny.

Tak i u Hl.okna chvilku lidé počkají :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.15 23:03

Dobré burgry z hovězího dělají v Praze 6-Dejvicích na farmářských trzích. Trhy bývají v sobotu. Chodí tam i hodně cizinců. Manžel říká, že chuťové jsou jako v Americe. Velikostně žádné obr, akorát do ruky. Jsou tam na ně fronty. Mají restauraci někde v blízkosti a cenu mají o dost nižší než v té restauraci. Mají to připravené předem - tam maso opékají a plní do housky. I pro ostatní občerstvení jsou tam k dispozici dřevený stolek s lavicemi, které lze složit a odvézt. Určitě to stojí za to se tam podívat, pokud byste se chtěla inspirovat. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.15 23:14
@Anonymní píše:
Dobré burgry z hovězího dělají v Praze 6-Dejvicích na farmářských trzích. Trhy bývají v sobotu. Chodí tam i hodně cizinců. Manžel říká, že chuťové jsou jako v Americe. Velikostně žádné obr, akorát do ruky. Jsou tam na ně fronty. Mají restauraci někde v blízkosti a cenu mají o dost nižší než v té restauraci. Mají to připravené předem - tam maso opékají a plní do housky. I pro ostatní občerstvení jsou tam k dispozici dřevený stolek s lavicemi, které lze složit a odvézt. Určitě to stojí za to se tam podívat, pokud byste se chtěla inspirovat. ;)

Díky mnohokrát za info. Já neustále přemýšlím a vymýšlím… :think: :P :P

• Citovat
  • Upravit
35791
6.4.15 23:46
@Anonymní píše:
Tak i u Hl.okna chvilku lidé počkají :(

Co je chvilku? Tak 10min to trvat bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
7.4.15 06:48

Ahoj, a jak si predstavujes vyrobu toho burgru? Ono ty mrazeny
Polotovary nejsou pro nic za nic, protoze hygiena ti nedovoli ve
stanku pracovat s cerstvym masem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.4.15 07:12

Podle me si lidi jidlo u hl okna davaji prave proto, ze cekat nechteji. Kdyby jim to nevadilo, jdou si sednout do restsurace. 10 minut je velmi optimisticke, kdyz pripocitas radu a vice objednavek nez jednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
7.4.15 07:23

U hladoveho okna bych deset-patnact minut necekala. Od toho je to rychle obcerstveni, pet minut a chci odchazet s pokrmem v ruce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat