American burger!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pro mne, osobně, je stánkový prodej fuj.. nikdy bych si tam takové jídlo nekoupila - nevěřím tomu, že v jakés dodávce dodrží hygienu, obzvlášť v létě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kdysi jsem přesně na toto narazil v Olomouci. Hladový, jsem stál u okna na rušné silnici 13minut. Kdybych to neměl už zaplacené tak už bych odešel. Ale opravdu to chuťově stálo za to.Ale znova bych tam nešel, aky tam dlouho nebyli, za půl roku krachli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No za 150 000kč se dá sehnat vybavené auto s rychlým občerstvením
Ale moc tomu nevěřím, jdeš s 15letým zpožděním. Ikdyž to mi říkali když jsem začínal prodávat kočárky taky:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoooooj,
holky, asi mi hráblo, ale dnes mě napadla myšlenka jako blázen!
Za mlada jsem pracovala u kamarádky ve stánku s langošema, docela vydělávala, ale odjela do jiného města s mužem.Napadlo mě… otevřít si bufáč. Stánek s americkými burgery!
Prosííím o názor.
Je tu restauračka, kde je dělají, je to specializované na ameriku, ale burgery stojí kolem dvou set. V každém bufáči patlají pikadory, burgery kuřecí z Makra apod. ale mě napadlo, stánek s okýnkem, žádné sezení, jen výdejní okno, a prodávat limči americký plechovky, a pořádné americké burgery, dobré omáčky, slaninu, cibul. kroužky, apod. ale nestáli by dvě stovky jeden.
Hodně o tom přemýšlím… teta co podnikala, navštívila bych jí, a probrala to s ní. Já sama jsem nikdy nepodnikala v ničem ohledně jídla.Žl ale mám.
Přečti si toto -
http://magazin.aktualne.cz/…02590604f2e/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vin píše:
Přečti si toto -
Díky za info. Pročítám. Konzultujeme to tady doma od včerejšku. Přemýšlela jsem i o langoších, v těch mám praxi, v tom stánku jsem již makala. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Díky za info. Pročítám. Konzultujeme to tady doma od včerejšku. Přemýšlela jsem i o langoších, v těch mám praxi, v tom stánku jsem již makala.
Uf, langose, tak to stanek nejlepe na koupak ci pred nejakou skolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vin píše:
Přečti si toto -
Kde je slintající smajlík? Nic jinýho nejde použít…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahooooj, tak jsem to vymyslela jinak… doufám, že lépe… prošla jsem celé město a zjistila co tu chybí…
Ještě stále nevím, jak to uspořádám, ale udělám menší bistro… nic, kde bude sezení, pouze sebou… do housek, nebo zabalit. Udělám pizzy (čtverečky) nejoblíbenější druhy, studené sendviče, spoustu čerstvé zeleniny, zeleninové saláty s dresinkama, případně falafel, apod. cous cous a jiné speciality. Všude mají smažák v housce apod. ale já chci něco originálního. Pita chleba, tortily, sendviče. Zeleninové, tuňákové, apod.
Co myslíte? ![]()
- Citovat
- Upravit
@jessikka píše:
Dobry… Akorat proc se tak branis tomu sezeni?
Asi aby nemusela utírat stoly ![]()
Jinak mně se takováto nabídka líbí a umím si představit, že bych si na ulici koupila do kelímku kuskus se zeleninou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jessikka píše:
Dobry… Akorat proc se tak branis tomu sezeni?
Sice se v oboru až zas tak nepohybuju, ale tipuju hygienické předpisy, protože pokud je to jen na odnos, je to defacto krám, pokud je tam sezení, je to hospoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Pro mne, osobně, je stánkový prodej fuj.. nikdy bych si tam takové jídlo nekoupila - nevěřím tomu, že v jakés dodávce dodrží hygienu, obzvlášť v létě
Tak takový názor bych od tebe nečekala
,co jíš na fesťákách?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahooooj, tak jsem to vymyslela jinak… doufám, že lépe… prošla jsem celé město a zjistila co tu chybí…
Ještě stále nevím, jak to uspořádám, ale udělám menší bistro… nic, kde bude sezení, pouze sebou… do housek, nebo zabalit. Udělám pizzy (čtverečky) nejoblíbenější druhy, studené sendviče, spoustu čerstvé zeleniny, zeleninové saláty s dresinkama, případně falafel, apod. cous cous a jiné speciality. Všude mají smažák v housce apod. ale já chci něco originálního. Pita chleba, tortily, sendviče. Zeleninové, tuňákové, apod.
Co myslíte?
To je u vás něco originálního? U nás to mají na každém rohu
,to spíš aby člověk pohledal ten smažák, ale ten já teda nekupuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víš, co je fajn? Nudle do kartonovýho kornoutu. Anebo asijské směsi s rýží. K tomu vidličku, připravit a propagovat to jako zdravé, ale vydatné rychlé občerstvení. Žádné přiblblé olezlé saláty. S kuřetem, s tuňákem, krevetami, s tofu, bezlepkové, se spoustou zeleniny. Kornouty připravit tak, aby nic nekapalo a člověk se od toho neušpinil.
Všude mají jenom pizzu, to je děs. Burger do ruky je naprd, všechno z toho kape a padá. Proto mám ráda tortilly s kebabem od turků, dá se to jíst poměrně civilizovaně a je tam hromada zeleniny. Ale něco na asijský způsob je taky fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Sice se v oboru až zas tak nepohybuju, ale tipuju hygienické předpisy, protože pokud je to jen na odnos, je to defacto krám, pokud je tam sezení, je to hospoda.
A musíš mít toalety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit