Jaké přivýdělky máte k MD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké přivýdělky máte k MD?
Dobrý den, maminky. Jdu s dotazem, který tu už možná byl, ale nikde jsem jej zatím nenašla. Jak si přivyděláváte při MD alespoň 4000,–?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já pobírám RP a jsem v práci na 3 hodiny týdně, mám za to necelý 3tisíce.
- Citovat
- Upravit
Part time ve své profesi u jiného zaměstnavatele. Ale začala jsem až 7 měsíců před koncem rodičáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek Jak jsi se k tomu dostala? Nebo původní zaměstnání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek Tak to je super, taky by mě taková práce/přivýdělek bavil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych si chtěla nějak přivydělat..ale kdo pohlídá malého..s rodičákem vycházím tak..tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poison Eve já myslela, že nemůžeš na rodičovské dov. pracovat ve stejné práci. Takže můžu i když jsem nahlásila, že budu do 3 let dítěte doma a rozmyslela jsem si to a šla bych na ten poloviční aspoň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucie.edgar Evidentne muzes
. Pokud se domluvis se zamestnavatelem a bude mit o tebe zajem, jen do toho
. Pokud nebude, tak holt az po tom tretim veku, kdyz jsi ho takto nahlasila a zamestnavatel by te driv nepotreboval.
- Citovat
- Upravit
@lucie.edgar nemusíš být na rodičovské dovolené. Můžeš si jen upravit úvazek v práci. Já beru rodičák, ale nejsem na rodičovské dovolené, jsem nadále zaměstnanec, i když na maličký úvazek. Ale oni mě nutně potřebovali. Jinak jsem měla v plánu být doma dýl.
- Citovat
- Upravit
@rigousek Tvoje příspěvky zní zajímavě - jen se zeptám: které téma se ti jeví nezáživné nebo náročné? Jen tak, čistě pro moji představu… (Doteď jsem si myslel, že webová novinařina atd. je záživná od začátku do konce…) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pri rodicovske dovolene nemuzes delat svou puvod i praci na stejnou ssmlouvu, protoze na tu smlouvu jsi na rodicovske dovolene. Ale muzes rd ukoncit a pracovat. Samo pokud se dohodnes.se zamestnavatelwm. A rodicovsky prispevek muzes pobirat dal, pokud zajistis celodenni peci o dite. Keski doskolky. Ale to plati bez ohledu na to zda pracujes na puvodni smlouvu nebo novou jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucie.edgar píše:
@Poison Eve já myslela, že nemůžeš na rodičovské dov. pracovat ve stejné práci. Takže můžu i když jsem nahlásila, že budu do 3 let dítěte doma a rozmyslela jsem si to a šla bych na ten poloviční aspoň.
Při RD můžeš, nejde to v době MD (jestli se něco nově nezměnilo, abych nekecala).
Já chodím do své práce v době služeb, tj. mimo běžnou pracovní dobu, tak 2-4× do měsíce, v pohodě se tak vystřídám s manželem, že nepotřebuju žádné hlídání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já pracuju na dohodu o prac. činnosti v automobilce u výrobní linky, chodím tak 1×-3× týdně, jsem placená hodinově. Dělám odpolední směny, někdy jdu i na noční, hlídají buď naši, nebo tchyně. Normálně jsem zaměstnaná v téhle firmě, akorát na jiné pozici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit