Jaké přivýdělky máte k MD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
6.4.15 17:00

@rigousek Tvoje příspěvky zní zajímavě - jen se zeptám: které téma se ti jeví nezáživné nebo náročné? Jen tak, čistě pro moji představu… (Doteď jsem si myslel, že webová novinařina atd. je záživná od začátku do konce…) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
6.4.15 17:10

Pri rodicovske dovolene nemuzes delat svou puvod i praci na stejnou ssmlouvu, protoze na tu smlouvu jsi na rodicovske dovolene. Ale muzes rd ukoncit a pracovat. Samo pokud se dohodnes.se zamestnavatelwm. A rodicovsky prispevek muzes pobirat dal, pokud zajistis celodenni peci o dite. Keski doskolky. Ale to plati bez ohledu na to zda pracujes na puvodni smlouvu nebo novou jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
6.4.15 17:13
@lucie.edgar píše:
@Poison Eve já myslela, že nemůžeš na rodičovské dov. pracovat ve stejné práci. Takže můžu i když jsem nahlásila, že budu do 3 let dítěte doma a rozmyslela jsem si to a šla bych na ten poloviční aspoň.

Při RD můžeš, nejde to v době MD (jestli se něco nově nezměnilo, abych nekecala).
Já chodím do své práce v době služeb, tj. mimo běžnou pracovní dobu, tak 2-4× do měsíce, v pohodě se tak vystřídám s manželem, že nepotřebuju žádné hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
6.4.15 17:27

Ahoj, já pracuju na dohodu o prac. činnosti v automobilce u výrobní linky, chodím tak 1×-3× týdně, jsem placená hodinově. Dělám odpolední směny, někdy jdu i na noční, hlídají buď naši, nebo tchyně. Normálně jsem zaměstnaná v téhle firmě, akorát na jiné pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
6.4.15 18:48

Já chodím uklízet do místní fabriky. Jsem placena úkolově takže to zvládám za hoďku denně a mám 5500kč měsíčně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
6.4.15 18:51
@Lama Lama píše:
Pri rodicovske dovolene nemuzes delat svou puvod i praci na stejnou ssmlouvu, protoze na tu smlouvu jsi na rodicovske dovolene. Ale muzes rd ukoncit a pracovat. Samo pokud se dohodnes.se zamestnavatelwm. A rodicovsky prispevek muzes pobirat dal, pokud zajistis celodenni peci o dite. Keski doskolky. Ale to plati bez ohledu na to zda pracujes na puvodni smlouvu nebo novou jinde.

To platí pro mateřskou dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
6.4.15 18:53
@lucie.edgar píše:
@Poison Eve já myslela, že nemůžeš na rodičovské dov. pracovat ve stejné práci. Takže můžu i když jsem nahlásila, že budu do 3 let dítěte doma a rozmyslela jsem si to a šla bych na ten poloviční aspoň.

Při RD pracovat můžeš u jiného zaměstnavatele. Ty můžeš požádat zaměstnavatele o ukončení RD, vrátit se zpět a nadále pobírat rodičovský příspěvek. Od 2 let věku dítěte není omezena docházka do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
6.4.15 19:30
@blecha72 píše:
To platí pro mateřskou dovolenou.

Dyt to pisu. Pri rd nemuzes pracovat na smlouvu co mas rd. Rd musis ukoncit. Nicmene to nijak neovlivni moznpst pobyrat rp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
6.4.15 19:48
@Lama Lama píše:
Dyt to pisu. Pri rd nemuzes pracovat na smlouvu co mas rd. Rd musis ukoncit. Nicmene to nijak neovlivni moznpst pobyrat rp

jo, sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
6.4.15 20:02

Smarja. PobYRat… sorry. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...