Děláte práci která Vás baví?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děláte práci která Vás baví ?
Děláte práci která Vás baví? Nebo děláte práci jako nutnost která Vás zajistí? ptám se proto mám dělat práci která by mě bavila za málo peněz nebo práci která mě nebaví za víc peněz?
Příspěvek upraven 05.04.15 v 17:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@henry7 záleží, jestli ti i těch mín peněz bude stačit. Pokud bude, tak bych šla do práce, která mě baví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@henry7 pro příklad - můj manžel měl nabídku na práci za dvojnásobek toho, co bere ted. Ale ta práce by ho tolik nebavila jako ta, co dělá ted. Ted nás uživí víc než slušně a i našetříme. Takže zůstává v té méně placené, která ho baví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já osobně bych dělala za víc. Byla jsem v práci jen kvůli tomu že mě to bavila za cca 14 tis. A pak práci co mě nebavila a měla cca 20 tis. A musím říct že jsem daleko spokojenější když mám co utrácet…MUsíš se rozhodnout sama no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@henry7 Tak já dělám práci, která mě baví, za málo peněz. Hlavně asi záleží, jak moc ty peníze potřebuješ. Kdybych potřebovala víc peněz, šla bych raději do práce, která mě nebaví, ale s vyšším výdělkem, a přitom si třeba zvyšovala kvalifikaci v tom „svém“ oboru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, momentálně dělám to, co mě baví… spoustu let jsem dělala něco, co mě nebavilo a co jsem dělala jen kvůli penězům… dnes to vidím tak, že budu raději dělat to, co mě baví, za méně peněz, ale konečně budu dělat to, co chci… a ne to, co musím… pokud můžeš, dělej to, co tě baví… je to neskutečně osvobozující pocit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já před nástupem na mateřskou pracovala 2,5 roku v domově pro mentálně postižené a práce mě vyloženě bavila, naplňovala, klienty jsem si i brala domu, jezdila s nimi na výlety a byla oblíbená vychovatelka, což mě těšilo
A už se těším, až se k nim zase vrátím…
A jinak - peníze šílený, trochu nad 10tis.. ale za takovou práci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja delam zdravotni sestru a muzu rict, ze me prace bavi a delam ji rada.Sice by mohli byt za takovou praci vyssi penize, ale nejvic me na tom vsem stve blbost a jednání nasich nadřízených ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám co mě baví za směšný peníze. Nicméně to beru jako vklad do budoucna, užiju si s malou ještě poslední léto a od září už jsem přihlášená i na intenzivní kurz, které se mé nové práce týká. Jinak jsem zatím na rodičáku, takže si to jakoby můžu dovolit. Pořád mi chodí peníze i od státu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám to, co mě baví, nestresuju se a ohodnocení se mi zdá dobré (= uživila bych se s přehledem i bez partnera) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám práci která mě baví.. Kdyby byla líp placená nevadilo by mi to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bavi. Ale na mem platu nejsme existencne zavisli. A tu praci bych delala ikdybych penize mepotrebobvala vubec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Robim pracu ktora mi zabezpecuje pokrytie vydavkov. Aby som to vydrzala, tak si hladam pozitivne veci co ma este stale dokazu udrzat 200 km od domu.
Inak u mna nastalo vyhorenie a neviem dokedy to este „udrzim“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podnikám v oboru který mě velmi bavil, dnes po šesti letech už to dělám jen proto že mám velmi dobře rozjetou firmu. Ale ten elán a nadšení se změnil na rutinu:-(
Ale zase jsem svým pánem a tak rozjíždím další projekty na které se těším a práci ve starém oboru nechávám na zaměstnancích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebaví, nenaplňuje
ale zatím jsem nepřišla na to, co by mě naplňovalo, pořád tápu a hledám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit