Děláte práci která Vás baví?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Jasné že těch okolností je více, rohodně první na co člověk kouká je plat, ale každému z nás je jasné, že čím vyšší plat budeme chtít, tím více práce to bude stát. Manžel má v práci dvakrát větší plat než já, ale za celý den ho v práci vidím jen lítat, stresovat se a nebo ho nevidím vůbec, rpotože jezdí výjezdy a je celé dny pryč, to je zase úkor většího platu, já tu sedím na zadku, oproti tomu jsou ale dny kdy se tu spíše trápm než sedím, ale zase jsou dny, kdy je to fajn, je to klidné a někdy zase na palici a lítám i já, ale mě se narozdíl od muže ten plat nemění
Dojíždění je věc druhá, děti věc další, já mám dceru ve školce a směna mi končí tak, že mám hodinu na to ji vyzvednout než školku zavřou, takže to je další supr věc, když potřebuju jít domů o hodinu dvě dříve, tak můžu, stačí to nahlásit. Ale stres z práce si občas nesu domů a to je špatné, někdy si říkám, jestli by nebylo lepší si odbít směnu a jít domů s čistou hlavou, ale pak si azse řeknu, že když budu do fabriky, tak tam si nemůžu jít domů jen tai kdy chci, když mě bude špatně budu muset směnu dorazit, když mi dítě onemocní, nebuidou mít takové pochopení, nebudu moci si uvařit kávu kdy chci, jít si na záchod jak chci a podobné věci…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Také přemýšlím o nějaké fabrice. Dost o Amazonu. Říkám si, že za zkoušku nic nedám.
Hlavně mě láká to co říkáš, o nic se nestarat, prostě si oddělat své hodiny a bye.
přesně.. nedělám čistou práci, ale vyhovuje mi to.. dostanu úkolák a co udělam, to udělam.. fakt klid, pohoda, žádné nervy, honění, přemýšlení, jestli mi zákazník zaplatí a jak z toho a toho dostat prachy atd… 25 výplata na účtu, hotovo
božský klid.. otázkou fakt je, jak dlouho mi to bude vyhovovat, ale teď jsem naprosto spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@henry7 píše:
Děláte práci která Vás baví? Nebo děláte práci jako nutnost která Vás zajistí? ptám se proto mám dělat práci která by mě bavila za málo peněz nebo práci která mě nebaví za víc peněz?Příspěvek upraven 05.04.15 v 17:51
Zalezi na prioritach. Ja jeste par let budu delat praci s prioritou na penize-kvuli detem a jakmile „pujdou z baraku“, vrhnu se na uspokojovani svych tuzeb-planuji zmenit obor a vykaslat se na penize. ![]()
Ale pro predstavu-mam kamarady, on delal reditele, vydelaval hodne, postavili si obrovsky barak, designove na miru delane veci, velka hypoteka. Ona sla na materskou-porad pohoda. On se pak rozhodl, ze ho to uz nebavi, zmenil obor, nevydela ani tretinu co pred tim a nastaly problemy-maji tezkou manzelskou krizi, ona chodi po brigadach. Takze sice je on spokojeny v praci, ale vse ostatni slo do haje.
Takze je pekne si plnit sny, ale bohuzel musi clovek brat ohledy na ostatni, pokud ma rodinu a prijem nema uz jen pro sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prace kterou delam me bavi a i za dobre penize takze ja su spokojena:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce mě baví. Na předchozí pozici jsem to nenáviděla, ale na nynější jsem spokojená. Šéfa mám úžasného - je to můj chlap
Teď jsem na mateřské, ale do práce se už těším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
Prace kterou delam me bavi a i za dobre penize takze ja su spokojena:)
Tak to je sen. Doufám, že se mi časem také poštěstí.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, no tak mě docela baví co dělám, jsem kuchařka a peču i dorty, slané koláče.. mám ráda moderní kuchyni, mám zkušenosti i s raw dezerty a veganskou kuchyni.
Více by mě to bavilo dělat doma, jen nevím jak to uchopit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám práci, která je zároveň i mým koníčkem, takže mne baví velmi a na plat si taky nestěžuji.
Kolektiv je taky v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám práci, která mě baví a mám relativně i dost peněz.
Pokaždé, když jsem nastoupila do práce, tak jsem jí měla ráda, ikdyž většinou peníze nic moc.
Teď jsem doma a vůbec si nestěžuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně, kdybych treba marodila v téhle práci, tak dostanu nějakých 7000-8000 z čehož bych nevyžila.