American burger!

Anonymní
6.4.15 20:56

American burger!

Ahoooooj,
holky, asi mi hráblo, ale dnes mě napadla myšlenka jako blázen!
Za mlada jsem pracovala u kamarádky ve stánku s langošema, docela vydělávala, ale odjela do jiného města s mužem.

Napadlo mě… otevřít si bufáč. Stánek s americkými burgery!
Je tu restauračka, kde je dělají, je to specializované na ameriku, ale burgery stojí kolem dvou set. V každém bufáči patlají pikadory, burgery kuřecí z Makra apod. ale mě napadlo, stánek s okýnkem, žádné sezení, jen výdejní okno, a prodávat limči americký plechovky, a pořádné americké burgery, dobré omáčky, slaninu, cibul. kroužky, apod. ale nestáli by dvě stovky jeden.
Hodně o tom přemýšlím… teta co podnikala, navštívila bych jí, a probrala to s ní. Já sama jsem nikdy nepodnikala v ničem ohledně jídla. :) Žl ale mám. :)

Prosííím o názor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16123
6.4.15 20:59

A kolik by ten burger stál, aby neviděl dobré hovězí maso jen z rychlíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
6.4.15 21:01

:think: :think: on je burger a burger.. :) Pod oknem práce otevřeli novou „restauraci“, nebo teda burger grill a cena denní menu s burgrem za 135,–-, což mi teda nepřijde tak hrozný, jelikož je to v centru metropole, ale je tak fakt, že je to burger jako bůůů :mrgreen: :mrgreen:

Osobně bych za kvalitní, nešizený burger dala 150-200 :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7266
6.4.15 21:01

V Příbrami takový stánek je - šáša burger. A docela jim to tam asi jede, ale je fakt, že tam mají otevříno od rána do noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.4.15 21:02

Přesně. Pokud to má být velký burger s odpovídající porcí hovězího, tak dvě stovky odpovídají.
Zkus si to spočítat a pak plánuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
6.4.15 21:02

To se Ti nevyplatí. Hovězí maso je dneska drahé jak blázen. A pak taky bys musela mít ten stánek a v něm věci na přípravu, někoho kdo by ti tam pomáhal atd. To všechno stojí děsné peníze.
Nevím no, já bych do toho nešla teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
6.4.15 21:03

Když to bude chutný..směle do toho..stravniku na ulici je dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
6.4.15 21:05

Moda pravych burgeru se mne docela libi, ale neumim si predstavit, dat si ho jen tak u stanku. I v sede mne z nej padaji ruzne jeho soucasti na prilehly talirek, nevim, jak bych vypadala, kdyz bych ho jedla ve stoje, pri chuzi. Takze za me stanek ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
6.4.15 21:06

Udělala sis kalkulaci takového burgeru? shodou okolností jsme nedávno doma burgery dělali. Domácí houska, mleté zadní+přední, do toho zelenina, dresing. Bylo to báječný, ale cena takového burgeru vyšla kolem 50 korun (nepočítám čas a energii). Takže za mě - burger za dvě čenta je tak akorát cena, aby v tom byly kvalitní suroviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.4.15 21:08
@Cuddy píše:
Moda pravych burgeru se mne docela libi, ale neumim si predstavit, dat si ho jen tak u stanku. I v sede mne z nej padaji ruzne jeho soucasti na prilehly talirek, nevim, jak bych vypadala, kdyz bych ho jedla ve stoje, pri chuzi. Takze za me stanek ne.

tak ono kdyz je to zabalene a rozbalis jen kousek, tak je to naopak lepsi nez na taliri, pada to minimalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.4.15 21:09

@Cuddy taky fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.15 21:15

Opravdu jsem vše ještě řádně nepropočítávala. Momentálně jsem ve fázi hledání. Samozřejmě stánek s přijatelným nájmem a vybavení něco stojí, to souhlas. Ale podle mě v dnešní době to frčí.. jen kolik stánků jsem prošla brigádně, abych se naučila.. už o tom přemýšlím delší dobu, ale měla jsem práci na HPP, a tohle odsunula do pozadí.
Trochu vyčůraně jsem obešla pár bufetů brigádně.. :)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.4.15 21:16

U hladovyho okna nikdo neuveri pravosti Ameriky ;)

• Citovat
  • Upravit
12127
6.4.15 21:16

Já je miluju, podle mě to teď frčí dost. Ale přímo jako hladový okno jsem dobrý burgry nepotkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
6.4.15 21:17

@Bibi239 pri chuzi a zabaleny je v pohode cheesburger z mekace, ale poradny pravy burger, na ktery sotva otevru pusu si dam opravdu mnohem radeji v restauraci ci doma, ale ne ve stanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat