Americký staford

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
28.8.14 11:09

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat zda je lepší do rodiny s dětmi pes nebo fenka staforda? měli jsme fenku ale před dětmi už není mezi námi a ted bych chtěla pořídit pejska ale nejsem si jista zda je k detem dobrý u fenky vím že je poradte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
28.8.14 11:15

Ou Pokud budete mit stenatko, tak je to teoreticky jedno, ale feny vhodnejsi. Jsou klidnejsi a pes je vo ochranitel takze bych radeji k malym raubirum brala fenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
4.8.16 09:16

Ahoj holky, potrebovala bych rady a zkušenosti tech, kdo vlastni americke stafordsirske teriery. Predem dekuji za odpovedi. Pristi rok bychom si chteli poridit psa a libi se nam uz dlouho toto plemeno, chteli bychom fenu. Ale. Spoustu známých okolo me, nas od tohoto plemene odrazuje, ani nemusim psat proc. Mam o nem dost nacteno a vlastni nazor, ze psa hajz… udelate z kteréhokoli psa. Ja mezi psy vyrustala cely zivot, od malicka jsme meli psa a podilela jsem se s tatou i na jejich vychove, (nemecky ovcak, brazilska fila, jezevcik, kavkazan) takze si myslim ze bych vychovu AST zvladla, kor mirnjei feny. Pritel nikdy zadneho psa nemel. Mame ted 2 leteho syna, pejsek by prichazel v uvahu pristi rok na jare az bude hotovy plot, takze synovi budou skoro 3. Jsou tito psi opravdu vhodni k detem jak se vsude pise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.8.16 09:35

Ahojky. :mavam: my jsme si teď s přítelem pořídili AST slečnu a jsem 32+2tt. Jsou jí 3 měsíce a vyrůstala s dětma, takže miluje děti, to jste snad ještě ani neviděli, jak moc. :mrgreen: :srdce: Taky nám plno lidí řeklo, ať si jí nebereme, že to nezvládneme, a že staforda k dítěti ne. :zed: Dokonce mi přítelovo babička řekla, že jestli někdy ublíží malý, tak nás udá na sociálku. :palec: :zed: A jediné, co k tomu můžu říct, je to, že ničeho nelituji a nebojím se toho, že by nám měla ublížit nebo dokonce naší holčičce. Výchovu má tvrdou a zároveň milující. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
4.8.16 09:45

@kacikhanz tak my staforda měli a už v dětství jsem s nimi vyrůstala, teď jsme pořídili pita k dvouměsíčnímu mimcu… Jsou to sice trochu palicaty psi ale když se jim člověk věnuje na rodinu nedají dopustit. Byla jsem i s hafanem v poradně aby ho zloukli má už 5 měsíců zda je v pořádku psychicky a sama nám řekla ze tihle psy do rodiny k nezaplacení. Kort když bude dítě se psem vyrůstat lépe si zvykne ze mu asi bude ochutnávat granule a tahat ho za ocas :-D jsou to klidasove jen potřebuji hlavně řád a pohyb aby tu energii pořádně ze sebe dostali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.8.16 09:55

Koukejte na ní… Jsou jí 3 měsíce a je to spáč všech spáčů a pak, že bojový plemena, pfff.. :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
4.8.16 10:25

Pokud jste měla brazilskou filu, jezevčíka a kavkazana tak se nemáte čeho bat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
4.8.16 13:09

@DomísH - ja chodim behat tak by fenka chodila se mnou, a pritel taky ale to nevim jestli by to s nim dala. :lol: Jak moc je to pes na behani. My uz pro AST byli rozhodnuty, ale kamaradka ktery pry psum rozumi nam rikala, ze v zadny, m pripade. Ze kdyz uz tenhle pes kousne tak je to masakr. :nevim: :nevim: To ale podle me ovcak treba taky. Zase chceme aby to trosku hlidalo, takze neco mopse treba ne. :D
@Kacule586 - nadherna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
4.8.16 13:11

@nick8 - brazilska fila byl uplne v pohode, hodne nas hlidal a na rodinu nedal dopustit. Ale zaroven si s nama hodne hral a bylo videt ze nas miluje. Jezevcik byl peknej smejd. :lol: A kavkazan, ten je hodnej ale dost palicatej, rekla bych ze s tim to mel tata asi nejtezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.11.16 13:08

Ahoj maminky, muzete mi prosim nekdo poradit. Mam asi blby dotaz, ale zajima me to. Potkavam se s pani, co ma fenku a ptala jsem se ji, co je to za rasu. Rikala ze ma stafbula. To je americky stafordsirsky terier? Nebo americky pitbulterier? Nebo existuje jeste nejaky dalsi? Jaky je mezi nimi rozdil, AST je vetsi nez pitbulterier ne. Ale povahu maji stejnou. To jsem si aspon vzdycky myslela. Dekuji za objasnění. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
9.11.16 13:12

@kacikhanz je to Stafordširský bulteriér :) Ten je menší než Amstaf, který vznikl křížení v Americe ze Stafbula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.11.16 13:30

@Meredit - diky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
9.11.16 13:38

@kacikhanz nemáš zač ;)

Stafbula jsem sháněla rok, ale zrzavý prostě nejsou :/
Takže máme zase Amstafa, jsou to miláčci :) ( ale příště už jdu vážně do toho Maltézáka ) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
9.11.16 14:22

@kacikhanz ahoj, sice už to chvilka je co jsi sem psala, ale snad nevadí ze reaguji :D Máme Pitbullku a Amstaffa a jsou to nejlepší psi na světě! :D Amstaff je sice trochu palicatej, ale máme kluka takže se mnou jako s ženskou si občas vytírá prel, 10× ho musím posílat na místo a on stejně vždycky přijde a ještě cumi tydyt :D Neublizili by ani mouse, ale zase hlidaj, to jo :) Furt je to ale zvíře, asi mu někdy může rupnout v bedně. Nejaky lidi jsou taky klidasove a pak jsou najednou v krimi zprávách jak někoho ubodali. 100 lidi 100 povah to same je u psu. S nějakým charakterem se už narodi a s tim clivek nic moc neudela, ale výchova udělá hodně. Hlavně ono je něco jiného, když je ma člověk od malinka doma a hraje si s nema atd, než když je někdo ma zavřeny v kotci za barakem a haze jim tam pres plot maso. To je jasný ze ten pes je pak víc „zdivocelej“. jo a máme 5 měsíčního kluka a ty ho úplně milujou :) sedí u nej, nechají se od něj tahat za uši a stourat do oči a ještě vrtej ocáskem a malej z toho hroznou prel :D Já na tyhle rasy nenecham dopustit a ono hodně lidi o nich ví úplny kulový a odsuzují je právě jen z doslechu, ze zabili male dítě atd. a to se mi nelíbí… :( za chvíli je kvůli vypatlanejm lidem co si je neumej vychovat, uhlidat a chovat se k nim budou utrácet hned co se narodej, chudinky. Jo a mame cca týden štěňátka, tak kdyby někdo chtěl… :D :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.11.16 15:44

@KatieVee - ahoj, diky za odpoved a za zkušenosti. Ja vim, neco jsem si o jejich povaze precetla a mluvila s nekolika lidmi co nejakeho tohoto psa maji, i co maji deti. Jeee, ja bych si vzala, ale chceme az na jare, abychom mohli byt na zahrade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný