Amotaks ATB pro děti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7112
21.7.23 11:35

Amotaks ATB pro děti

Pro syna máme napsany Ospen, který se nedaří sehnat🥴, tak jako alternativu jsme dostali Amotaks, máte někdo zkušenost s tímhle ATB sirupem?
Nekomentují, proč a jak je možne, že běžná ATB dlouhodobě nejsou 🥶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
21.7.23 11:43

Ano, syn měl a jaký je tedy dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
21.7.23 11:49
@lucije28 píše:
Ano, syn měl a jaký je tedy dotaz?

Super. Od tebe mi to stačí takhle🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
21.7.23 11:53

Obě dcery ho měly. 2r a 3r.

• Citovat
  • Upravit
159
21.7.23 11:56

Dobrali jsme před týdnem. všechno v pohodě, jenom si pak na kontrole dítě stěžovalo paní doktorce, že “ten sirupek byl bílej a ona nemá uáda bílou”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
21.7.23 12:37
@brambourka píše:
Dobrali jsme před týdnem. všechno v pohodě, jenom si pak na kontrole dítě stěžovalo paní doktorce, že “ten sirupek byl bílej a ona nemá uáda bílou”

Díky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.7.23 00:45

Dobrý večer, dcera (10 měsíců), má od středy. Dnes ráno vyskákaly fleky pod očima, zrovna jsme šly na kontrolu k doktorce, tak že prý to nic není a kdyby se náhodou osypala, musíme na pohotovost. Večer už osypaný celý obličej a hlavička, na pohotovosti mi řekli, že zbytečně plaším a že se nejedná o žádnou alergickou reakci (to bylo ve 20:25), dostala 10 fenistilovych kapek a nějaký prášek na alergii, prý beztak alergie na čaj, který pije (od 6. měsíce pije stále stejný :roll: )
Nyní v 0:40 osypaná v tříslech, na pipince, zádech i bříšku…tak vy mě zajímalo, na co to je alergie teď.. možná na pyžamo :roll: :roll:
Zítra určitě cesta do krajské nemocnice, takhle jí nechat nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.7.23 00:51

Takhle vypadala kolem 19:00 :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
22.7.23 02:48

@kristynkaa a na co Amotaks bere? Nemuze to souviset s nemoci?

Snad ji vyrážka aspoň nesvědí🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
22.7.23 11:28

@kristynkaa Myslím že to jsou penicilinova antibiotika, další dávku ji nedávej a šup k lekari pro jiná.

• Citovat
  • Upravit
9729
22.7.23 18:14
@kristynkaa píše:
Dobrý večer, dcera (10 měsíců), má od středy. Dnes ráno vyskákaly fleky pod očima, zrovna jsme šly na kontrolu k doktorce, tak že prý to nic není a kdyby se náhodou osypala, musíme na pohotovost. Večer už osypaný celý obličej a hlavička, na pohotovosti mi řekli, že zbytečně plaším a že se nejedná o žádnou alergickou reakci (to bylo ve 20:25), dostala 10 fenistilovych kapek a nějaký prášek na alergii, prý beztak alergie na čaj, který pije (od 6. měsíce pije stále stejný :roll: )
Nyní v 0:40 osypaná v tříslech, na pipince, zádech i bříšku…tak vy mě zajímalo, na co to je alergie teď.. možná na pyžamo :roll: :roll:
Zítra určitě cesta do krajské nemocnice, takhle jí nechat nemůžu…

Na co dostala ta ATB? Zánět středouší? „Angína?“ Jaká je odezva na antihistaminika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí